Môžem byť tehotná?

kiss6666666

vidis stalo sa, mozes tak robit aj pat aj desat rokov a nic, mozno uz nie ste az taki plodni, toto nie je otazka dovery alebo nedovery, pretoze dovera bola.....
a vsak rob ako chces mne je to jedno...
len ma zarazaju tieto nazory sto rokov za opicou...
bez urazky....hold aby ste nezostali aj vy raz prekvapeni, to myslim v dobrom :)))))

MultiLevel

kiss, plne doverujes ale ostala si tehotna. Ja plne doverujem uz 5 rokov a tehotna nie som. A pritom som zdrava, plodna zena, plodny je aj moj priatel, ktory sa vie ovladat a pozna svoje telo...to ja len na margo dovery

laurora

Inak mne uz dost vela chlapov povedalo, ze nie vzdy sa da ustrazit ejakulacia dokonalo. Hlavne ak maju dvaja ludia prerusovany sex dlhsiu dobu, vtedy je to riskantne. A nemyslim kvapku lasky. Aj ked ejakuluje na konci mimo zeny, nikdy nie je istota, ze do zeny sa nic nedostalo. My ak nemame kondom, proste nemame pohlavny styk viac ako 2-3 minuty a praktizujeme radsej ine formy sexu. Pre istotu. Potom sa aspon nestresujeme, ci mozem alebo nemozem byt tehotna. Preto by mali sex praktizovat 2 dospele osoby, ktore poznaju svoje telo dokonalo...ja ked si seba predstavim, aky riskantny sex som mala ked som mala okolo 18, 19 rokov, cudujem sa, ze este nemam deti:)

kiss6666666

a keby ste hladali trosku viac sami sa dopatrate k tomu, kde napr. porodna asistenka hovori v clanku ze aj predejakulacna tekutina, tzv. kvapocky lasky, obsahuju sice male percento, ale OBSAHUJU spermie.

kiss6666666

:DDDD a co tu mam akoze opisovat?
proste ked sa urobil tak vsetko slo vonku a to je cele. v tomto mu plne doverujem...
a vsak skusajte no a ako vravi ambrozia precitajte si ten clanok co vam odporucila...

MultiLevel

Kiss, ved sa ukludni.
Keby si si nastudovala tieto veci, pochopis, ze kvapky lasky sa tvoria v prostate a logicky nemaju ako obsahovat spermie. Ak si ty otehotnela tymto sposobom, skus si spomenut co sa presne dialo pred, i po. Skus nam to tu opisat a mozno prideme na to, co sa stalo. Lebo nieco vo vasom pripade zlyhalo. Nikto sa tu samozrejme nepasuje za vystudovaneho odbornika....ale fakty su fakty

kiss22222

Sa robite vsetci mudrymi,si neverte,ale ked vam clovek povie ze sa to stalo osobne mne,Ale vy nie tak si tvrdte tie svoje zvasty.....a zostante nadalej zadubeni,niektorym fakt niet pomoci

odpovedam

Ach boze, baby. namiesto zbytocne hasterenia si overujte informacie. Kvapocky lasky neobsahuju spermie, pretoze sa tvoria v prostate. Spermie sa tvoria v semennikoch. Takze otehotniet z kvapocok lasky sa neda. Ako uz tu bolo spominane, po ejakulacii ostavaju spermie v mocovej rure. Ak sa chlap pred dalsim pohl. stykom nevymoci, spermie tam proste ostavaju a mozu sa vylucit do tela zeny pri dalsich kvapockach lasky. To je cela logika.

Najčítanejšie články