Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či by môžem byť tehotná ak sme to z priateľom robili bez ochrany 10min. a potom z ochranou? Mám divný pocit pretože behom tých 10min. niečo kvaplo ale bolo to jak voda.Ďakujem
Môžem byť tehotná?
Treba si prečítať článok ,,Dámy, pozor na mužský výtok", kde sa spomína, že kvapôčka lásky môže obsahovať spermie.
Multilevel, nooo a co povies na to ak neejakuoval? hmmmm? to sa stal zazrak alebo co?
Probuh ale to nie su MOJE podmienky :D :D :D
Dievcata, ja rozumiem, ze mate nejaku vlastnu skusenost, ale skuste si nastudovat biologiu. Spermie sa tvoria inde ako kvapky lasky a realne kvapky lasky nemozu obsahovat spermie. Kvapky lasky sluzia na zvlhcenie zaluda, zvlhcuju cestu pre spermie, atd. Zena moze otehotniet "z kvapiek lasky" vtedy, ak pred tym partner ejakuloval a teda spermie ostali v mocovej rure....
Ja súhlasím s kiss, lebo tiež píšem z osobnej skúsenosti.
Multilevel - vobec nemas pravdu, to co tvrdis vobec nie je pravda, mam osobnu skusenost ze je to mozne aj bez tvojich podmienok
ambrozia, je to mozne len za dole uvedenych podmienok, o ktorych pisem ja, alebo Ta3
Môžeš byť tehotná. Píšem z osobnej skúsenosti.
Z "kvapocky lasky" mozes otehotniet vtedy, ak pred tym partner ejakuloval a zvysky semena ostali vo vnutri. Po kazdej ejakulacii by sa mal partner ist vymocit. Inak "kvapocky lasky" neobsahuju semeno. Nabuduce sa vsak chran, nebudes zbytocne stresovat...
netvrdila by som 100% ze nemozes byt tehotna, aj kvapocka lasky moze obsahovat zive spermie, zalezi na tom, kedy pred Vasim milovanim mal poslednu ejakulaciu
Mozes byt,ja som tak otehotnela,z tej tzv.kvapocky.