Počujem hlasy, vidím predmety..

Príspevok v téme: Počujem hlasy, vidím predmety..
DSDV

Zdravim vas... uz som sem par krat pisala, opisem to ale znova a v skratke: Mam nieco podobne schize ( ak to ovsem nie je schiza): pocujem hlasy, vidim predmety, machule, vidim ludi ale v skutocnosti nie su... mavam stavy kde toto vnimam, velmi sa bojim lud az v ich spolocnosti placem alebo utekam odtial... je to zvlastne lebo okrem toho ze mam panicky strach z ludi akokeby pri tych stavoch nic necitim- mama place a ani to s mnou nehne, niekoho nieco trapi ja nic... mavam amoky vtedy, velmi kricim a hadam a s kazdym ,hadzem po ostatnych veci a tak.. nedoverujem nikomu, mavam depresie, chcem si siahnut na zivot... mam pocity ze ma kazdy prenasleduje, ze mi citaju myslienky a ze sa proti mne spriahli vsetci. Nikto ma nechape a ja to stale vyhadzujem pred oci mojim najblizsim... mama hovori ze si nevie so mnou rady a aj ONA stale na mna hulaka a aj s otcom a otec niekedy a fyzicky zasiahne. Lenze najhorsie je ze ja si myslim ked mam tie stavy ze to je normalne co robim a co sa mi deje a proste potom ke prejdu tak som zo seba znechutena a aj pocas tych stavou mam pocit ze som tu navyse, ze kazdemu so len a len na pritaz. Posledne som videla postavu fakt strasidelnu tak som sa rozbehla a schovala. Vydavam aj neznesitelne zvuky a neviem spat. Bojim sa. Posledne som mala aj take pocity ze som lezala a mysela som ze sa hybem aokeby so mnou niekto manipuloval... Ale najhorsie je na tom to ze nikto ma nechape kazdy mi radi tvari sa ze je to lahke prermoct ako nejake prechladnutie... Rodicia aj rodina na mna kricia, ale asi od zufalstva to chapem, ale ja za to nemozem a vobec mi to nepomaha... k psychiatroi chodim, antipsychotika beriem, no posledne mi ich zmenila koli zdravotnemu stavu na slabsie... vas nazor? nejake rady? pomoc???

nnnuuu

Divočina, ja o telefónoch toho veľa neviem, ale môj dedko, čo bol v Amerike, tak mi spomínal, že tam mali telefóny, tak som sa ho opýtal, že či videl na vlastné oči telefón? Povedal mi, že on telefón nielen videl, ale aj jedol. Takže taká pravda!

divocina1

Janko ja vidim casto aj hviezdicky pred ocami a papiere na seba mam tiez neboj nech ma vedia odlisit od zbytku populacie :-) janko a vy tam na vychode mate aj bezdratove telefony? tie znamenia na oblohe boli krasne vcera juj

nnnuuu

Divočina, už keď ťa mám na "dráte", nevedela by si mi poradiť, že čoho je to príznakom? Ide o to, že keď telefonujem, tak počujem hlasy? Mám pocit, že to nie je normálne! Dúfam, že tebe sa to nestáva!

nnnuuu

Divočina, nechcem ťa deprimovať, ale keby si sa s tým darom pochválila na patričnom oddelení, tak by ti o tom vystavili aj potvrdenie, tzv. papiere:-)

divocina1

Budem vyvolena!!!! dnes sa mi snivalo o tom znameni na nebi co ma prist pred koncom sveta! takze sestra sybila ma neklamala predsa len mam ten dar :-)

nnnuuu

Svojmu psychiatrovi by si mala povedať, aby sa porozprával o tom, ako sa majú k tebe tvoji rodičia správať, lebo o tom nemajú ani poňatia. Oni ti tým isto nepomôžu, že na teba budú hulákať ako na psa! Tým ti tvoje psycho-stavy ešte zhoršia, lebo ti vyrábajú zbytočný stres. A čo sa týka teba, tak počas dňa sa treba niečim zamestnať, vyšívať a tak, lebo z nič nerobenia ti prepne ešte viac a to aj tvojim vlastným pričinením.

Radava2

Ahoj,toto čo tu opisujete su hlasy z podvedomia.Nevyriešená minulosť.Sú tam silné negatívne napojenia,a to treba čistiť.Vrátiť sa do minulosti,precítiť,pochopiť a pustiť.Je to dlhá práca na sebe.Trvá to dlho,ale výsledok je sloboda.

M6327

Včera ked som sa chystala spať, som počula mužský hlas ktorý mi niečo hovoril, nevedela som rozlúšťiť čo. So psychykou nič nemám ale toto bolo divné. Začínam mať pocit že som sa asi zbláznila.