salmonela

katulik79

Dobry den.Priatelovej mame zistili salmonelozu kedze ja robim potravinarskej vyrobe chcem sa spytat ci musim zostat karantene aj ked nebyvame s spolcnej domacnosti dakujem za skoru odpoved

Žužu 69

Ahojte,momentálne prežívame aj s dcérami salmonelu...prvé dni boli hrozné..horúčky,hnačky..dehydratácia...jedli sme párky z jedného marketu....dietu už nedržíme,vraj môžeme konzumovať všetko okrem mlieka a jogurtov...kŕmime sa probiotikami...

peus

Dobrý večer, chcem sa spýtať, či sa môžem nakaziť salmonelou aj ja, ked som nejedla nakazenú potravinu, ale má ju môj syn. Vzhľadom k tomu, že je v našom regione momentalne "črevná chrípka", liečila som ho 3 dni len smectou, hylakom a paralenom. Po 3 dňoch mi oznámil príbuzný, že má pozitívne testy na salmonelu. Obaja spolu konzumovali nakazené jedlo...tak neviem, či si mám dať preventívne vyšetriť aj ja. Ďakujem

RNG

To dieta ma este stale problemy a lekarka nic?
Boze moj!
Na GSE sa informujte u mojej konatelky, alebo si aspon zozente sice slabsi produkt ale tiez z obsahom citricidalu, cesky produkt citrovital.

Crevna flora sa moze precistit psyliom a nasadit spravnu zmes probiotik, pre male dieta mozno tobolku rozrezat a nasypat mu to do jedla.

milyy

dakujem za skoru odpoved ohladom horkaca.ja sa ospravedlnujem ze som tu dlho nebola.som z martina viete mi poradit kde ho najblizsie kupim?alebo rovno objednam?mam doktorku homeopaticku ale nedala nam ziadne lieky na salmonelu,vraj ju musi doslova vykakat.poradte mi nejake homeopatika.dakujem milyy.

RNG

GSE/citricidal je vytazok z grapefruitovych semien.
Ma sirokospektralne antimikrobialne vlastnosti.
V USA sa pouziva s uspechom od roku 1982, a to aj na antibioticky rezistentne bakterie.

Ja ho pouzivam akonahle citim ze na mna "nieco lezie"(napuchnute uzliny, skrabanie v hrdle...)
Predavkovanie je prakticky nemoze, odporucena davka je niekolko radov od toxickej a pre extremne horku chut silnejsie koncentracie nez odporucene sa nedaju vypit.
Jediny vyrobak z ciech, ktory pouziva citricidal je Citrovital, kde ale koncentracia citricidalu je ovela nizsia(neuvadzaju presne) ako v GSE(GSE ma33%)
V mojich doplnkovych obchodoch maju zopar kusov, alebo ich vedia zohnat.
V lekarni ho nehladajte.Je to doplnok , tak v obchode s potravinovymi doplnkami najskor.
V Anglicku ho predavaju pod menom Citrosept, v Nemecku su tiez preparaty(Grapefruit Kernel Extrakt=GKE a ine).
Mnohi lekari to pouzivaju aj na male deti, kedze preparat v odporucenej davke nie je toxicky.
Davky pre deti sa musia prisposobit ich vahe.