ahojte. poznate nejake triky, resp. sposob na urychlenie chudnutia? sice cvicim a snazim sa drzat zdravej stravy... no kamaratka sa o tri tyzdne vydava a dalsia kamaratka jej mala ist za druzicku. musi ale odist pracovne do zahranicia takze oslovili mna. a musim sa supnut do siat jej velkosti :D nesudte prosim, len by bodli nejake rady
Tri tyzdne do svadby a uzke saty
o.m.g.@
pokial ide o choroby, nestaci sa iba zdravo stravovat, hoci to je velke plus, ale hlavne treba zdravo mysliet
:D
o. m.g@ ...nerozumela som ti ale nevadi :DDD
keby len umelé zahusťovadlá v tom boli, je tých umelenín omnoho viac a s nulovými vyžívovými hodnotami
jes vobec riadne jedla alebo jes iba bryndze lebo riadne jedla su niektore nezdrave tak pozor jedz no bryndzu dobru chut:-)
no vidis ja si dam bryndzu ,ktora ma aspon vynikajuce probioticke ucinky ,ktore podporuju imunitu (nie hocaku bryndzu) .... a ty papas light jogurt v ktorom su umela zahustovadla , pretoze nekto mudry z neho odobral to najcenejsie ,tuk
dobru chut :)
ako mozte byt taky toto je take toto je take a toto je zdravsie.....
kebyze mam jest vsetko iba zdrave tak sa dozijem 200 rokov :-)
a niektory sa stravuju zdravo a maju kadejake choroby tak potom ako to je??
tak ale jogurty eee fakt nie, radšej fakt tú bryndzu, alebo potom ovčí jogurt
ale rozhodne nie tie obyčajné farebné nízkotučné všelijaké z obchodu :(
boze keby sme sa mali riadit tym co vsetko je nezdrave tak by som pila asi iba cistu vodu asi ani tu nie....boze
bryndza je rozhodne zdravsia