Už v októbri máme stužkovú ale mne sa na ňu akosik nechce ísť. Nemám rada tie napúdrované parády a večierky, veľa ľudí a tak. Ako kolektív v triede sme dobrý až na pár výnimiek s ktorými sa radšej nerozprávam. No jednoducho som z toho začala mať nervy. Mám nadváhu a veľký zadok a už aj z toho dôvodu sa tam nechcem pretŕčať v nejakých šatách. Ja stále nič nemám vybraté. V šatoch je jedno v hocijakých vyzerám hrozne a ešte mi to pridáva na váhe. No vyzerám hrozne až mi je zle tak začínam rozmýšlať že si šaty nedám len nejaký kostým alebo čo lenže to je zas divné. Čo mám urobiť. Keď si dám šaty tak budem vyzerať ako nakysnutá bábovka a keď si ich nedám tak budem vyzerať ako debil. Šak dobre niekto povie že schudni ale to sa niekomu povie. Snažím sa aj cvičím ale so stravou je to už ťažie. No neviem čo mám urobiť
Nechcem ísť na stužkovú
Je tvoj jediný dôvod prečo tam nechceš ísť, že nie si spokojná s tým ako vyzeráš? A teda sa bojíš, že sa tam budeš cítiť nepríjemne medzi všetkými nahodenými kočkami?
No čo ti tu radili, že pár kíl schudnúť, no cez leto to ide vždy ľahšie, keď je teplo, človek nemá chuť toľko jesť. Tak skús obmedziť sladkosti a chipsy a také pochutiny. Daj si radšej sušené ovocie alebo nejaké semiačka či oriešky v rozumnej miere. Neprejedaj sa po večeroch, pi veľa čistej vody. Niečo viac zeleniny, športovanie je tiež v lete ľahšie.
A u nás na stužkovej boli dve dievčatá v nohaviciach, samozrejme takých elegantných. Proste šaty nebol ich štýl. A nijak to tam nevadilo. A boli aj silnejšie dievčatá v šatách. Ako tu niekto písal, dá sa pekne vybrať aj na moletnejšie. A veď si dáš pekne vlasy spraviť, make up, budeš chodiť pekne vystretá a hneď sa budeš cítiť lepšie :)
Tak ak je tvoj vzhľad tvoj jediný dôvod, tak to skús prekonať. Bude ti asi ozaj neskôr ľúto, že si nešla.
Este by si nam mohla dat vysku a vahu.
Kedze zo skusenosti viem, ze najviac fnukaju kvoli velkemu zadku 50 kilove "prasnice" :D
nefnukaj, nevyplakavaj a zacni makat
do oktobra casu dost, ale musis zacat hned, vyuzi fakt, ze je leto, jedz surove ovocie, vela surovej zeleniny, pi cistu vodu, vela sa hyb (plavaj, bicykluj, korculuj, hocico) a mozes si urobit aj detox
rozpusti sa tuk, spevnie postava, na vahe mozes stratit peknych par kg + sa ti stihne aj vyformovat dost postava, takze budes vyzerat UPLNE inak ako teraz, lebo svaly su pevne a vazia 5x viac ako tuk, ale taky clovek vyzera uplne inak celkovo
a zdvihne sa ti aj posahane sebavedomie o 100%, jednak tym, ze to das a jednak tym, ze budes dobre vyzerat
no a potom treba uz len zvolit vzhladom k typu postavy spravny TYP siat, strih, dlzku, FARBU (dolezite) + aj vlasy, lebo vsetko opticky hra spolu rolu, baby ti poradia dovtedy aj tu na fore
ahoj , začni jest vela zeleninky , do stužkovej dáš dolu aj viac ako 5 kíl, času máš dost a dokáž sama sebe , že sa to dá... a všetci budú len kukať , čo majú za spolužiačku :)
moc ti držím palce , viem , o čom píšem - už som schudla 50 kíl...ver , že úpravou stravy sa dá všetko.
verím,že to zvládneš :)))
Chudni a nebedakaj do októbra môžeš shodit kľudne 5 kg a možno i viac
Podla všetkého tam ísť chceš velmi,ale hanbíš sa a nevieš len čo na seba aby si sa cítila dobre...Proste skus zmeniť trošku stravu ,skus sa očistiť začni jesť vela zeleninky,obmedz sladké,skus sem tam pocvičiť aspoň doma uvidíš budeš sa potom cítiť vnutorne lepšie a navonok krajšie a do oktobra ak to vydržíš budeš mať zo seba lepší pocit a všetko pôjde lepšie,aj výber šiat :)
podľa mňa v šatách vyzerá aj silnejšia baba pekne, pokiaľ si správne vie vybrať..alebo ked ti to tak vadí, schudni, do októbra je času dosť, ale to ti asi darmo píšem, však....my sme dosť na nič kolektív, ale na stužkovú pôjdem, predsa je to raz za život a jeden večer ma nezabije, tiež sa extra neteším, ale možno nakoniec z toho vznikne celkom zábava.. a kvôli váhe tam neísť? to potom už aby si sa celý život vyhýbala všetkým udalostiam, kde je treba mať na sebe šaty, lebo si v nich pripadáš tučná
Ked tam pojdes takto aka si, budes sa citit zle. Ked tam nepojdes, bude ti to luto. Do oktobra mas cas, skutocne, skus aspon nieco schudnut a saty si kup na poslednu chvilu nejake co sa ti budu vtedy hodit. Ja viem ze sa to lahko povie, ale ono to zas nie je az taka strasna Veda ked mas motivaciu da sa to. Zmenit jedalnicek, menej jest, zdravsie jest, sportovat. Teraz je leto, idealny cas, mozes chodit na tury, do prirody, na bike, na korcule, vselikde.
nebudú tam vsetci ozraty..ja som si to tiez myslela, ze to dopadne tak aj v nasej triede (preto sa mi moc nechcelo ist) ale nakoniec sme sa vsetci spolu zabavali a boli sme ako jeden velky kolektív :) a tí ktorí neboli banujú doteraz..a v skole a medzi profesormi sú to najväcsí čudáci :D a tak im treba :D
To si ani neviem predstaviť, že maturitný ročník bez stužkovej :D to je to isté akokeby som končila výšku bez promocii :D :D divné, nie?
Pre mňa bola stužková tou najkrajšou akciou v živote a veľmi rada na ňu doteraz spomínam. Boli sme skvelý kolektív a neľutujem tie peniaze, ktoré na ňu išli. Občas si z nej pozriem fotky a spomínam to ako sme o polnoci spievali aj tak sme stále frajeri alebo stužkovú. :)
Sú to krásne a nezabudnuteľné spomienky. Ak nechceš ísť, tak nechoď, ale ak ste dobrý kolektív a vychádzate spolu dobre, neskôr to budeš určite ľutovať hlavne ak tam nechceš ísť iba kvôli postave.