Nechcem ísť na stužkovú

Príspevok v téme: Nechcem ísť na stužkovú
Knightley

Už v októbri máme stužkovú ale mne sa na ňu akosik nechce ísť. Nemám rada tie napúdrované parády a večierky, veľa ľudí a tak. Ako kolektív v triede sme dobrý až na pár výnimiek s ktorými sa radšej nerozprávam. No jednoducho som z toho začala mať nervy. Mám nadváhu a veľký zadok a už aj z toho dôvodu sa tam nechcem pretŕčať v nejakých šatách. Ja stále nič nemám vybraté. V šatoch je jedno v hocijakých vyzerám hrozne a ešte mi to pridáva na váhe. No vyzerám hrozne až mi je zle tak začínam rozmýšlať že si šaty nedám len nejaký kostým alebo čo lenže to je zas divné. Čo mám urobiť. Keď si dám šaty tak budem vyzerať ako nakysnutá bábovka a keď si ich nedám tak budem vyzerať ako debil. Šak dobre niekto povie že schudni ale to sa niekomu povie. Snažím sa aj cvičím ale so stravou je to už ťažie. No neviem čo mám urobiť

kardinal

stuzkova sa berie tak, ze musis, patri sa to, nejlepsi den v tvojom zivote, dospel si, a podobne chobotiny

je mi luto ludi, pre ktorych bola stuzkova naj zazitok v zivote

ale rodicia boli v pohode

lilyianka

ja poznám aj triedy, ktoré miesto stužkovej šli radšej na týždeň k moru ..a myslím, že to je veľmi dobrý nápad a lepšie investované peniaze

Hrac

ak si neplatila tak neplat a nechod, ak ste sa skladali tak oznam na zaciatku roka triednej a triede, ze nejdes na stuzkovu a oni ti vratia peniaze, ktore si vlozila :-)

je to fajn vecer ale za tu cenu sa to fakt neoplati

a postava, ak zacnes dnes tak na stuzkovej kludne o 15kg mas dole :-) len treba chciet a nevyhovarat sa na uja a tetu, ti za teba nejedli ;-)

Lulita

no presne, tiez by bolo podla mna lepsie vrazit tie peniaze do nejakej dovolenky, ale tak to je najma pre rodicov...aby si poplakali od stastia :Dmoja mama si poplakala, ked som zmaturovala, sli sme na fajn obed, dostala som peniaze a mali sme pekny den :))

kardinal

no tak tie vselijake scenky, ktore si nacvicovali uz pol roka dopredu, velmi sa na tom bavili, vraj je to vtipne ... ale mne to pripadalo strasne trapne, a nechcel som byt toho sucastou ... dalej nemam rad taketo okazalosti a pred sebou salu plnu cudzich ludi ... kolektiv sme neboli zly, ale viac sa mi pacili vylety na chaty, to som nevynechal ani jednu :)