Nechcem ísť na stužkovú

Príspevok v téme: Nechcem ísť na stužkovú
Knightley

Už v októbri máme stužkovú ale mne sa na ňu akosik nechce ísť. Nemám rada tie napúdrované parády a večierky, veľa ľudí a tak. Ako kolektív v triede sme dobrý až na pár výnimiek s ktorými sa radšej nerozprávam. No jednoducho som z toho začala mať nervy. Mám nadváhu a veľký zadok a už aj z toho dôvodu sa tam nechcem pretŕčať v nejakých šatách. Ja stále nič nemám vybraté. V šatoch je jedno v hocijakých vyzerám hrozne a ešte mi to pridáva na váhe. No vyzerám hrozne až mi je zle tak začínam rozmýšlať že si šaty nedám len nejaký kostým alebo čo lenže to je zas divné. Čo mám urobiť. Keď si dám šaty tak budem vyzerať ako nakysnutá bábovka a keď si ich nedám tak budem vyzerať ako debil. Šak dobre niekto povie že schudni ale to sa niekomu povie. Snažím sa aj cvičím ale so stravou je to už ťažie. No neviem čo mám urobiť

swistica

podla mna stuzkova nestoji za tie vyhodene peniaze. A nebala by som sa ani toho, ze profaci chcu mat stuzkovu ako tu bolo spomenute. Aj pre nich je to len povinnost navyse.

martina 123

na stuzkovu sa oplati ist len ked je v triede dobra partia, ak je na h...o, tak aj stuzkova je na h...o. Ja som tiez na stuzkovej nebola ale to bolo z fina. dovodov.

kardinal

aja02, nehodnotil som stuzkovu, len som premyslal nad zvyskom zivota cloveka, pre ktoreho bola stuzkova to naj.
V zivote mame predsa prvu lasku, svadbu, deti, skok z lietadla, expediciu do Brazilie, a tisicky dalsich snov. Stuzkova je predsalen jedna party zo stoviek.

khan

Ja som nesla a nelutujem, pre mna to nie je cenny typ spomienok a dodnes nemam pocit ze som o nieco prisla :) Ale neist tam kvoli velkemu zadku by bola teda znacna hlupost ktoru by si s velkou pravdepodobnostou jedneho dna olutovala.

Meretseger

WildWind: To by si sa čudoval(a)... Ja som chcela len namiesto sprostej stužkovej výlet napr. do Paríža, alebo proste niečo, čo fakt ostane na celý život, a celá trieda ma doďobala ako ďatle, že MNE to na celý život ostane... Úzkoprsosť a strach z niečoho nového u niektorých ľudí je neuveriteľná. A samozrejme to, že sa všetci báli, že keď neurobia žúrku pre profákov (čo stužková je), tak nezmaturujú, hlupáci.

ebi777

máš motiváciu zmeniť svoj životný štýl, prihliadať na svoj jedálniček, vynechať nezdravé jedlá a začať jesť menšie porcie a viacej športovať,
aspoň spravíš niečo aj pre svoje zdravie, budeš sa cítiť lepšie a zdravšie vo svojej koži

WildWind

nikto netvdil, ze stuzkova je highlight niekoho existencie..nerozumiem iba tomu, ze preco za to, ze je to stuzkova tak by to malo byt nieco zle a nieco co si clovek nemoze normalne uzit..

alibii

moja sestra tiez neleti na saticky a tak.
na svojej stuzkovej mala normalne oblek koselu kravatu a bola tam najvacsia kocka vyzerala uzasne :)
(nie je ziadna muzatka je to krasna baba len nema rada saty :D)

veracruz

hahah niektori uz asi zabudlo ako sa veci v takomto veku beru:D ze chod tam pre zabavu a pre seba atd:D ja tu babu celkom chapem, pretoze viem asi ake to je , ja som mala stuzku pred 3 rokmi a pamatam si ako baby uz v lete stresovali okolo siat atd atd tiez som tie reci neznasala. chapem, vela spoluziacok sa tam bude navzajom hodnotit a porovnavat ktora ako vyzera v com oblecena a nalicena, ucesana...v tomto veku to malokto berie ako ze ideme sa spolu zabavit ako kolektiv...ale sa len hadaju o tom kto kolko dal a nedal penazi, kto a ako spoloupracuje na programe, kto zaisti to a to, ci si brat ci nebrat partnerov, na aku hudbu bude nastup a plno malichernosti. ak to vidis ako povrchnu zalezitost tak tam proste nechod ale to sa rovno priprav na reci typu ze je to len raz za zivot atd. ta nafuknuta bublina okolo toho...alebo sa na to vykasli vyber slusive saty, neverim ze v ziadnych nevyzeras dobre, asi si len prilis sebakriticka. a sama seba sa spytaj bez ohladu na to ako si samu seba predstavujes v satach ci by si chcela ozaj ist a odpoved najdes.