Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?

Príspevok v téme: Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?
ZVEDAVA BABA

asi tu uz bolo kopa takych tem, neviem som tu nova, ale muzi aka zena vas ak by ste si mali podla toho vybrat zaujmme. Len na zaklade vlasov. Nepiste mi tu reci, ze su dolezite ine kvality. Pytam sa teraz na vlasy. Kto nechce odpovedat, nech cusi. Dakujem.
zaujima ma to preto, lebo sa tvrdi, ze blondiny su pre zeny velmi sexi a pritazlive a casto si ich vyberaju za partnerky, skor ako take brunety ci ostane. Co si myslite o tom, ze blondiny su prihluple husky, ktorym to vela v hlave nemysli?

Hrac

jednoznacne tmavovlasky :-) hneda, cierna, cervena, kludne aj tmave odtiene zelenej a modrej ale urcite nie blond, ta je pre mna najhorsia farba, za takou sa na ulici ani neotocim.

Lulita

tak dadoe zabija fakt...jeden vecsi hlod ako druhy :D a ze blondiny sa neopaluju a preto nestarnu :D no a tie potne zlazy ma uplne odrovnali...

chalice

Dadode je podla mna urcite zena a blondina, ked ich tak obhajuje a take dristy, ze blondiny sa menej potia a ze sa menej opaluju som este nepocula. Poznam blondiny prirodzene lebo tych sa to tyka, co sa chodia bezne opalovat a na ich pleti je to aj vidiet. Starnutie pleti nezavisi len od slnka, ale aj od toho ci taka blodnina fajci, ponocuje atd. Lebo ak fajci, tak neopalovat jej nepomoze k udrzaniu mladistvej pleti.
Jaroslabo k tvojmu prispevku by som este dodala to, ze mnoho zien sa dava trebars po tej 30 prefarbit na blond nielen kvoli sediveniu, ale preto lebo chcu posobit mladsie nez su.

Aja02

Nie som muž, ale žena v odkazu nižšie pre mňa predstavuje ideál krásnej ženy, ktorá má peknú postavu, peknú tvár a krásne dlhé vlasy. Keď sa povie pekná žena, predstavím si vždy ju. Ak by som aspoň zo štvrtinky vyzerala tak ako ona, tak by som bola radosťou celá bez seba.

4.bp.blogspot.com

beautycontestupdate.com

1.bp.blogspot.com

Jaroslavo

zväčša ženy po 30 sa dávaju prefarbiť na blond lebo im rýchlo siveju vlasy a na tmavej je to skoro vidieť ako na blond. Blondínky sú aj take prihluptavejsie asi preto ze sú nadmerné zaujate svojim výzorom. Mal som tu česť zopár takých spoznať a ani sa nedivím ze je toľko vtipov o blondínach. Ja mám rad tmavovlase alebo zrzave.

winki

Blondínky pre chlapov predstavujú lahšiu korisť na rozdiel od brunetiek, voči ktorým majú väčší rešpekt.

A povedzme si pravdu, keď si chlap hľadá babu na jednu noc, resp. pobavenie 90% skončí v núručí blondínky.

Nela41

dadode to čo si dal :D :D :D :D že blondínky majú menej potných žliaz? a to si skade môj zlatý zobral? O tom koľko potných žliaz kto má nerozhoduje farba vlasov. A mimochodom ja poznám vysolárkované blondínky, brunetku ani jednu :)

laurora

dadode, mozem vediet, odkial mas, ze blondiny maju menej potnych zliaz? Lebo mi to nejak nepride logicke. Da sa to odlisit ze napr. muzi maju viac potnych zliaz ako zeny, alebo tucnejsi ludia sa viac potia ako chudsi... ale blondiny a brunety, o tom som nikdy nepocula.