Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?

Príspevok v téme: Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?
ZVEDAVA BABA

asi tu uz bolo kopa takych tem, neviem som tu nova, ale muzi aka zena vas ak by ste si mali podla toho vybrat zaujmme. Len na zaklade vlasov. Nepiste mi tu reci, ze su dolezite ine kvality. Pytam sa teraz na vlasy. Kto nechce odpovedat, nech cusi. Dakujem.
zaujima ma to preto, lebo sa tvrdi, ze blondiny su pre zeny velmi sexi a pritazlive a casto si ich vyberaju za partnerky, skor ako take brunety ci ostane. Co si myslite o tom, ze blondiny su prihluple husky, ktorym to vela v hlave nemysli?

Ahadr.p

ZVEDAVA BABA ako si na tuen blud prisla ze blondinam zavifia??????? ja presne opacnu skusenost mam aj zo skoly ze povodne blondiny by chceli mat tmavsi pigment a bez dermakoly bez toho ze by si to blato na tvar nenatreli vonka ani na krok nejdu lebo su bezvyrazne skarede.nehovorim o prefarbenych tmavovlaskach na blond co maju tmavsi pigment.Ja blindinam urcite nezavidim ich bledost.

Osbna skuenost ze to co robi cliveka peknych je nie farba clasov ale idealne dobre proporcie tvari cize crty ktore su v harmonii.Farba vlasov neurobi cliveka krajsm Zorad 10blondinok a poRi sa niektore budu atraktivne ostatne budu pozadu a co myslua preco v proporciach tvare a predsa su vsetky blindiny.Adela Banasova blond a Pamela Anderson a ide o uplne odlisne typy zien.Mne sa adela velmi paci ale z pohladu muzov Pamela je pekna.Alebo Marlen Diwtrich.Farba vlasov nerobi cliveka peknym moj dojem. ale proporcie a moze mat vlasy sive spinavy blond risave ale ak ma dpbre proporcie idealne v harmoni ma vyhrate.

Veronika_27

A ja ako blondýna od narodenia si mám teraz hodiť akože slučku či čo? :D a nemyslím si, že mám v hlave nasr*** :) ale uznávam, že aj mne sa páčia skôr tmavšie typy mužov :)

boooze

neviem, ci normalne budem dalej plnohodnotne zit, ked nam ty nedas info o tom, kto o teba zakopol, ked si si vyperoxidovala hlavu :D mat tvoje problemy a prezidentov plat..

a chlapi, sak sa jej nebojte a vyjadrite nazor na tuto otazku zivota a smrti :D

omg, tieto temy nastrocnych..

ZVEDAVA BABA

calica: taku radost vam neurobim ze vam dam vediet ak by som mala s blond vlasmi u muzov uspech. A cakala som ze sa tu vyjadri viac muzov, som z vas sklamana chlapci mate nedostatok odvahy vyjadrit svoj nazor.

jarny kvet

ja mam take vlasy ako ta Elizaveta z linkov :) akurat ich mam viac rysave. ale to je blbost, ze muzi maju niektoru farbu za najkrajsiu, im sa pacia predovsetkym pekne vlasy, je jedno akej farby a na peknych babach. alebo inklinuju k nejakemu typu lebo take mala ich stara laska a podobne. ale aj v tom type si vsimnu tie krajsie. len o vlasoch to fakt nie je

chalice

ZVEDAVA BABA ano, ano vsetkym tym blondinkam zavidime a trhame si svoje neblond vlasy. :)
Az sa das na blond zaloz potom temu, aky mas uspech u muzov, dobre? Ak bude velky, dame sa na blond vsetky. :D

rhea

ked muzi vypisuju ze JEDNOZNACNE tmavsie, tak by som si mala hlavu schovat do piesku :DDD take striktne a nekompromisne ortiele, ani mi to nepripada, ze by to pisali muzi :DD ako fakt tema, ja ako blondina by som nemenila urcite... a o tych vyhodach a nevyhodach blondin a tmavsich aby vyzerali k svetu sa daju vypisovat arie, najdu sa na kazdom type a je to aj tak strasne individualne.. a na hrdzave sa zabudlo?

ZVEDAVA BABA

a ja ze sa dam na blond, teraz mam hnede a myslela som ze blond su pre muzov atraktivnejsie nez brunety. Tak teraz neviem ci farbit ci nie.
Blondiny sa mi vzdy zdali krajsie a pritazlivejsie aj baby co poznam ktore sa dali odfarbit na blond si skor nasli chlapa a nietkore sa skor vydali. Ale zase tie vtipy o blondinach. Mozno ich vymysleli brunety a ciernovlase lebo blondinam zavidia. :D Takze aj tak sa dam odfarbit.
A ako sa pyta Jaroslavo preco odpovedate dievcata, ked otazka bola venovana muzoskemu pohlaviu? Mate tu malo tem pre baby?