Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?

Príspevok v téme: Muzi a chlapci, aka farba, dlzka a typ vlasov je pre vas najkrajsia?
ZVEDAVA BABA

asi tu uz bolo kopa takych tem, neviem som tu nova, ale muzi aka zena vas ak by ste si mali podla toho vybrat zaujmme. Len na zaklade vlasov. Nepiste mi tu reci, ze su dolezite ine kvality. Pytam sa teraz na vlasy. Kto nechce odpovedat, nech cusi. Dakujem.
zaujima ma to preto, lebo sa tvrdi, ze blondiny su pre zeny velmi sexi a pritazlive a casto si ich vyberaju za partnerky, skor ako take brunety ci ostane. Co si myslite o tom, ze blondiny su prihluple husky, ktorym to vela v hlave nemysli?

lilyianka

prezyvka55, nie nie žiadna foto nebude :))
zvedava baba no akože aj žasnem ..toto je názor tak nejakej pubertiačky, že chceš si nabaliť prachatého chlapa .. fúha, no čo dodať nemám slov .... tak je možné, že tvoje blonďaté kamošky si takých nabalili, pretože sú to asi naivné baby, ktorým stačí len aby sa vyvážali v drahom aute, ukazovali sa na verejnosti v drahých šatách a štekliach, ale v hlave vákuum a to tým chlapom vyhovuje ..ale neboj, ak taký chlap bude chcieť mať normálnu ženu, tak siahne po niečom inteligentnejšom ... (teraz som nemierila len na blondíny, ani na brunety ..pretože tak ako sú aj jedny aj druhé inteligentné, ak nájdeme aj hlúpučké medzi nimi, aby si niekto nemyslel, že na blondíny útočím)

ZVEDAVA BABA

tak banaska je otras baba, velmi vysoka a chuda hotova zirafa, mi na skole sme take vysoke baby volali zirafy. :D To ani prilis vysoky muzi niesu pekni dlhe a spomalene.

vratim sa k teme tak muzi tu pisu ze sa im pacia tmavovlase ale mi povedzte preco ked pozeram do aut fakt luxusnych modernych sedia tam same blondiny fesne. Ja si chcem tiez ulovit takeho bohateho chlapa s peknym farom tak preto si myslim ze s blond hrivou mi to skor vyjde. Moje kamosky ci uz prirodzene blondiny alebo odfarbene na blond ako vy volate peroxidove si takych prachacov nabalili skor ako brunety. Myslim ze bohatym muzov sa pacia blondiny lebo ich prezentuju.

uz som sa objednala u kadernicky a nabuduci tyzden zacne odfarbovanie, super strasne sa tesim. baby drzte mi palceky.

Prezývka55

:D no neviem okej tak necham ti tvoju banasovu aj ked si myslim ze ta zenska nema ziadne "parametre" akurat je vysoka ze clovek by potreboval stolcek ked by jej chcel dat pusu.

Christova by sa mi mozno pacila keby som mal 60 rokov. No na moj vek prilis stara babizna ani sa mi moc nepaci.

Inak mne sa pacia aj aziatky ale je asi scestne vyzadovat od slovenskych dievcat aby tak vyzerali.

www.9ori.com

image.dhgate.com

lilyianka hod foto aspon vlasov nech vieme porovnat.

inak ta teta co som ju tu daval minule co sa vam pacila sa vola susan coffey .. taka moja platonicka laska :D skoda ze nebyva niekde v Sladkovicove ale v nejakom trapnom new jersey, poslal by som jej zalubeny list .. no ale nic.

Ahadr.p

Prezyvka55 videla spm tvoj idol alw krasa je chvalabohu relativna mne sa Adela Banasova zda pekna taky nos sa mi paci mierne orly dlha tvar a nepavi aa mi farba vlasov tej dievcinyn.chvalabohu kazdemu sa ine javi ako pekne.Mne sa adela javi ako krasna zea twbe iny typ sa pavi a jw to ok.

podla mmna klasicka tvar a farba vlasov je este Ivana Christova ale pacia sa mi typ tvare banasova dlhy orly nos sa mu paci jemne orli nie velmi.

Prezývka55

Lol no nechapem ako sa niekomu moze pacit pamela anderson alebo adela banasova... obe su otrasne spaty.

kombinacia pekne dievca a vlasy vyzera nejako takto
abbr.sk