bozkavanie

Príspevok v téme: bozkavanie
totka

myslite si, ze bozkavanie hovori co-to o temperamente dotycneho? mam teraz zacinajuci vztah, ale partner mi dost nesadol prave v bozkavani, neviem, ako to bude v ostatnych veciach, ale nechcem ho nutit, aby sa bozkaval inak ako to on ma rad, takze premyslam, ze este skor ako by nejaky ten vaznejsi vztah mohol zacat tak to ukoncim.. stalo sa niekomu nieco podobne a ako by ste reagovali vy??

aja25

Aaa celkom v pohode..hi.....Pozeram ze si celkom slusne rozbehnutý....hi..Ja tiez... za chvilocku bezim do telocvicne....Kedy ides spat do UK?

sweetberry

ajoj ked spom mala 17 mala som takuto skusenost dnes mam uz 25 pozeram na to z ineho uhla ano chlap sa ti prisposobi len ho to musis naucit podla seba a on sa nauci:)
hladaj aj ine kvality v nom potom ries rozchod
ano rozumiem je to ten prvotny pocit kolko ma on rokov?a ty?
vtedy ked som mala tych 17 sa mi pacil jeden chalan balil ma zacal ma bozkavat chcela som to bola to hruza priam sa mi to protivili
nebol to prvy taky ten bozk
ale odradzal ma aj inymi vecami bol strasne sebavedomy a povysoval sa a ta vlastnost ma snad odradzala viac k tomu este to nemozne bozkavanie:)
tak som vztah ani nezacala

slusny_muz

tak celkom ujde...uz mam pozyvaci list spet do UK...tak sa tesim...:-))
CHodim plavat, behavat a cvicit..som rad ze som nabehol do takehto tempa...a samozrejme cez viekndi tancovat..:-)))
A ty ako?

slusny_muz

to su veci ktore sa daju naucit a zmenit...ale ak Ti nesedi v inych veciach povahovych, tam nic nezmenis...:-)))

aja25

....no neviem ci ste si nesadli len v bozkavani ked to chces tak rychlo vzdat...
Asi to bude aj v niecom inom...hm?