myslite si, ze bozkavanie hovori co-to o temperamente dotycneho? mam teraz zacinajuci vztah, ale partner mi dost nesadol prave v bozkavani, neviem, ako to bude v ostatnych veciach, ale nechcem ho nutit, aby sa bozkaval inak ako to on ma rad, takze premyslam, ze este skor ako by nejaky ten vaznejsi vztah mohol zacat tak to ukoncim.. stalo sa niekomu nieco podobne a ako by ste reagovali vy??
bozkavanie
ja si myslim ze tak ako v sexe tak aj v bozkavani sa partner ukazuje presne taky, aky v skutocnosti je. Ci je sebec, lenivec alebo aktivny a viac dava nez berie. Takze ja vzdy ked sa s niekym bozkavam, tak trochu viem odhadnut aj jeho povahu a to aky bude v posteli. Nie je to vsak 100 percentne lebo nemozno porovnavat neskuseneho panica s nejakym suknickarom. A co nemam ja osobne rada je, ked mi strci cely jazyk do ust.
to uz musis ty vediet ci chces s nim byt:)
no ale co s tym, ked ako clovek je super, len moc prudky? ale mozno ked mu ukazem iny sposob bozkavania, tak sa mu bude pacit viac.. ale mne to pride, ze je moc mimo zo mna a potom sa neovlada a dava do toho vela "sily"... ale je mi to vtipne, ze vlastne musim riesit nieco taketo :))
totka viem je to nechutne:)
zazila som
ved sa snazim udavat tempo, ale nedava mi velmi priestor teda, som mu uz aj povedala, ze je moc aktivny, ale nezmenilo sa to velmi. sice od zaciatku su uz nejake min. pokroky - su aj chvilky, kedy nema cely jazyk v mojich ustach :)) asi mu to budem musiet povedat, ked to takto nevie pochopit..
totka,pocuvaj,normalne mu to povedz,to je v pohodkee,alebo skor zacni nejak na to narazat,napriklad,boskavaj sa pomalsie,mozno mu to dopne a pojde dob rytmu:)aj ja som mala podobny problem,ale mala som natolko uzasneho chlapca,ze to pochopil a ked je to pomale,nezne,je to naozaj krasne:)
no poviem ja som zas mala frajera co sa bozkaval ako ryba. vobec ziadny jazyk a ked hej tak som to jednoznacne musela zacat ja. Chodili sme spolu asi 9 mesiacova a jeho bozkavanie sa vobec nelepsilo. mozno trosicka. podla mna je to podstatne. ked nesedi bozkavanie tak to je o nicom.
v ostatnych veciach si rozumieme, sme dokonca spoluziaci,zaujmy a nazory podobne, vcelku sa teda pozname, ja mam 21 a on bude mat v juli tiez 21..
ved ide prave o to, ze som poznala chalana, s kt. ked som sa iba bozkavala, tak som bola uplne mimo, take nezne mile bozkavanie, proste romantika a s tymto terajsim - je na mna velmi prudky, hned mi da pomaly cely jazyk do pusy a potom ked zisti, ze ja sa odsuvam, tak sa cuduje preco.. no tak asi tak nejak...
myslím,že hovorí dosť o temperamente,poznám to z vlastných skúseností,ak ho nechceš nútiť aby sa bozkával tak ako to máš rada ty,tak radšej
si nájdi takého z ktorého budeš mať husiu kožu už z bozkávania....veľa šťastia :)