bozkavanie

Príspevok v téme: bozkavanie
totka

myslite si, ze bozkavanie hovori co-to o temperamente dotycneho? mam teraz zacinajuci vztah, ale partner mi dost nesadol prave v bozkavani, neviem, ako to bude v ostatnych veciach, ale nechcem ho nutit, aby sa bozkaval inak ako to on ma rad, takze premyslam, ze este skor ako by nejaky ten vaznejsi vztah mohol zacat tak to ukoncim.. stalo sa niekomu nieco podobne a ako by ste reagovali vy??

exell

prosim poradite ako ist na bozkavanie? nemyslim techniku alebo nieco take to dufam ze zvladnem ale ako to zacat babu som este nemal a ani moja baba nemala este chalana mame obaja 15 a je nam spolu super a viem ze aj ona by to naozaj velmi chcela ale ja neviem ako mam zacat nemozem len tak prist a vrhnut sa nanu to by bolo asi hlupe nie?

agina

Treba to tym nestastnikom povedat bez okolkov,nikto z nas uceny z neba nespadol.Vsetko sa da krasne naucit, teda ak ti prekaza iba tato jedna vec na nom...

lolks

HM..NO NEWEM ale moj priiatel sa nevie ani bozkavat..jeho pohyby su welmi pomale a tiez nevie si otvorit pusu..proste nic moc

sis

mam podobny problem ako samantha. neviem, ci to moj priatel berie tak, ze sa nechce unahlit(neviem kvoli komu), aj ked tiez ma same narazky. takze to tiez vyzera, ze to chcem unahlit ja a chcem nieco co vlastne on nie. este nehovorim o niecom viac! len bozkavanie...

Veronika L.

samanta - ani moj priatel sa nechce bozkavat, len malokedy. Ako pusu mi da kazdy den, ale to vasnive bozkavanie, ktore bolo na zaciatku vztahu je uz davno minulostou. Predtym sa dokazal so mnou prebozkavat cele hodiny a teraz sem tam aj to len chvilu. Ako nemozem povedat, ze by ma mal menej rad, to nie, ale to vasnive a dlhe bozkavanie uz v prosto v nasom vztahu nejako nefiguruje i ked v sexe dokaze byt nielen vasnivy ale aj romantik. Mozno je to uz tym,ze sme tak dlho spolu, takze urcite niesi sama.

arianna

Samantha, asi sa bojí, že to nebude vedieť alebo čo alebo je to naozaj sebec ktorý by najradšej išiel hneď na vec !!

samantha

tak ja mam problem zase taky, ze moj priatel sa bozkavat nechce. celkom zvlastne. da mi tak maximalne pusu a to je vsetko.hoci ma neustale sexualne narazky, nijak sa vlastne neprejavuje. a nijak ho nemozem prinutit k cinu. k hocicomu.ak sa o nieco snazim,citim sa ako keby som ho neustale obtazovala