Akú veľkosť podprsenky by som mala nosiť. keď mám obvod pod prsiami 68 a cez prsia cca 82-83? Lebo tomu nerozumiem, podľa tabuliek mi vychádza B. ale zase mám pocit že všetky podprsenky inej veľkosti ako AA sú mi veľké, nerozumiem tomu, yas ja nemám pocit že mám veľkosť AA
Aká veľkosť podprsenky?
Ahoj,
Pozri tu na kalkulator.
Rovno ti poviem, ze obvod pod prsiami mas velmi maly, v slovenskych obchodoch zozenies spravnu velkost velmi tazko. Vidim to na specializovane zahranicne online predajne.
Na podprsenku s obvodom 70 zabudni. Co akoze ti "podrzi" ked mas obvod 68? Potrebujes obvod okolo 60-62, zalezi od typu pdprsenky.
strmenova.blog.sme.sk super článok, snáď pomôže ;)
ďakujem za odpovede, ale ja určite nemám C, veď to sú obrovské košíčky na mňa .... ja mám asi niake divné prsia potom :( lebo ma to dneska napadlo pri pohľade do zrkadla že predsa nemám také malé prsia ako tie s nulkami
Urcite nemas 70A!!!
Preboha, ja mam skoro rovnake miery ako ty, teda mozno aj rovnake a nosim 75C!!!!
Ja mam strasny problem kupit si podprsenky, vsetky su mi velke na obvod a male na prsia.
Dokonca mam jednu 70D tie Ceckove v nich som velmi napratana ale kedze 70D tazko zohnat musim sa uspokojit so 75C
to ti vychadza nejako divne, podla zadanych parametrov mas velkost podprsenky 70A
hladaj rozne typy podprseniek, pretoze ti mozno nesedi STRIH, zavisi aj od tvaru prs, su baby, ktore maju prsia dalej od seba, tym napr. najlepsie sedi typ balconett-bh
u puh-upiek musis hladiet aj na to, ci maju vankusiky (vyberatelne alebo nevyberatelne), vtedy je mozne, ze ti sadne B-cko, hoci mas prsia A-cka, ale to je dane vypchatostou push-upky