Aká veľkosť podprsenky?

susana2

Veľký výber podprseniek som našla tu, až do veľkosti 110 čo je slušný výber fashion-intimate.cz okrem toho stojí za to kontaktovať ich, majiteľka je veľmi ochotná a poskytne poradenstvo zadarmo, vidieť že vie o čom rozpráva. Určite to nie je vec, ktorá by sa mala podceniť.

Lola_257

MAM taky ist problem .. Na spravnej poddprsenke kalkulator mi pose 70A alebo 65b,65a ... daj si pravnapodprsenka.cz dolezite a kalkulator tam si daj miery cca ti to vypocita alr iba cca nie presne

gabika234

chod na stránku spravnapodprsenka.cz, tam nájdi kalkulator velkosti, premeraj sa a mas ... ja som prišla na svoju velkost podla toho....

ebi777

netuším :D nemerala som sa

len všetky podprsenky mám 75B ale sú mi veľké na obvod, a iné mi vôbec nesedia

teda ešte som neskúšala radu 60D a tak,,

gabika234

a ešte by som chcela dodať, že pred tým som nosila 70A, 70AA alebo 75AA... a košíčky D pri tomto obvode naozaj vôbec niesú veľké, aj keď zo začiatku som sa zľakla lebo vyzerali väčšie oproti tým na ktoré osm zvyknutá, ale to len preto že teraz ten košík naozaj sedí kde má

ebi777

gabika

a predtým akú veľkosť si mala, 75B???

lebo ja nosím 75B a obvod je stále veľký

ked si kúpim zas 70B, 70C tak mi košíky nesedia,

:) takže katastrofa si kúpiť vhodnu podprsenku

gabika234

Ahojte, tak mi dneska došli nové podprsenky veľkosti 60D a som neskutočne spokojná :) Konečne všetko sedí presne tak ako má... košíčky mi krásne sadnú, kostice pekne lemujú prsia a obvod nemám na lopatkách. Tiež som sa bála toho obvodu 60, ale mňa to vôbec nereže, príde mi to omnoho pohodlnejšie ako keď ma stále rezali ramienka, ktoré som si musela extrémne skracovať, aby mi košíčky sedeli a spravil sa mi aspoň aký taký dekolt. TEšte si chcem zohnať na špeciálne príležitosti niaku pushupku v tejto veľkosti, tieto čo som si objednala sú len vystužené- a aj tak konečne nevyzerám plocho:D