uz len 2 tyzdne ...mam strasne nervy ...nic neviem a aj napriek tomu sa nie a nie dokopat ku knihe ...uz mi z toho preskakuje ...neviem ako to zvladnem ......pomozte
MATURA
co je vtipne na tej slovine? ja mam otazky z lit/sj na min 13 stran a vobec to nei je sranda
moniqa87 zo sloviny, ale vtipne, ze maturujes :) ale snad to bol len preklep :)) a ja som sa ucila z kazdeho nieco a tak sa nestratite, budete vediet zareagovat na kazdu temu a budte radi, ze vam ten 1 predmet odpadol, lebo ja som maturovala z 5..
ahojte,ja taktiez,najvacsi problem je pre mna litika a slovina.nemozem siju zapamatat:-( a do ucenia sa dostat,to tiez nie je lahke:-(
nebrala by som to na lahku vahu. u nas v triede minuly rok neurobili 12 ludia, a vo vedlajšej triede 8. učte sa, dobre vam radim!!!
aj ja mam za dva tyzdne matury, tak si kazdy den prejdem 2 temy zo slovyny a z angliny, ale je to dobra fuska sa do toho dokopat.... :-(((
DRZIM VAM PALCEE AJ NA NOHACH:)
PAJTE
nebojte
zvladli to ini zvladnete to aj vy:)
hej a ked si vytiahnes otazku o ktorej nemas ani sajnu?tak ci si blb ci nie nic ti nepomoze..a maturita v dnesnom case urcite nie je formalita..taky monitor,pokial neurobis lepsiu ako 3 ti nedaju...na slohu zo sloviny stratis 2 body uz mas pod 90%cize 2....maturita bohuzial nie je to co kedysi byvalo....ze aj ked si nevedel prekopli ta...
ja som sa ucila na maturu dva tyzdne pred nou. je to formalita, pokial clovek nie je blb, tak to zvladne
ja som na tom tak isto,este sa nic neucim aj by som chcela,bo potom len nervy budem mat a tiez sa neviem dostat konecne ku kniham:(((ma porazi