uz len 2 tyzdne ...mam strasne nervy ...nic neviem a aj napriek tomu sa nie a nie dokopat ku knihe ...uz mi z toho preskakuje ...neviem ako to zvladnem ......pomozte
MATURA
no ja fakt neviem ...nechapem co mam z toho taky strach ...viem ze uz vacsi flakaci presli ale co ak prave ja neprejdem ....to bude moj konec taka hamba ......a keby som sa aspon ucila no neviem sa vobec sustredit a uz vonkoncom nie ukludnit ....jednoducho sa bojim a neviem co s tym
ked ta nemcinarka nema rada, o to skor ta pusti- ci teraz alebo v septemvri, ale pusti ta. neboj, nechcela by ta mat na krku dalsi rok, takze ta sto pro pusti :))))))
"Maturita je ako plot:ked ho nepreskocis tak ta prehodia."
A presne to tak aj naozaj je,ked budes mat po vsetkom tak si povies ake to bolo jednoduche,ze to nebolo az take strasne a ze ucitelia ktori boli aj ti najväcsi hajzli pomohli.
A keby to aj neurobis hned tak je tu september a kieby aj neviem co bolo potom ta predsa pustia to mi ver.Ved nejde o zivot,ten sa ti zacne az po maturite ked si budes hladat smer ktorym sa budes v buducnosti uberat,budes hladat samu seba(sameho seba) a az potom uvidis ake problemy nastanu,matura je nic si zober ze uz kazdy debil ju ma a vari ty nebudes ta(ten) jedina(y) co to mat nebude.
cely priebeh matury zavisi od profakov...aj ked nic nevies,tak niektori daju prest,ale ini este narokom poskodia..ja sa velmi tesim na moju nemcinarku,ona ma tam dorazi....lebo sa neznasame uz 4roky...bleeeeee
ja úplne od veci - prosím vás, ide vám Lady.sk?janka
aaaaaaaali prosim ta nestresuj .... maturovala som pred rokom ...dejepis uroven A, noska(pravo, politologia,filozofia).... vobec som sa neucila a v pohodeeeeeeeeeeeee same 2 =) matura je fraska....radsej sa boj VS a skusok to sa s tym neda porovnavat...zbytocne sa stresujes ver mi =))
ja by som sa najradsej nedozila ....asi ma porazi ......fakt sa velmi bojim ze neprejdem ....a co ak co potom
ja som maturovala minuly rok z piatich a zvladli sme to takmer vsetci, vyslovene len taki, co styri roky kaslali na skolu nieco nespravili.jasne,moze sa stat, ze nejaka tema ti nesadne, ale preto mas este dva tyzdne na to,aby si sa na ne pozrela..a mna cakaju od pondelka skusky, a tiez sa neviem dokopat..:))))
aha, no mozno preklep.nevsimla som si.ja idem prva z biologie tak am vselijake pocity:-( a ta sj/lit,no neviem,nejde mi to ucit.literatura ma nikdy nebavila.
no ze moniqa87 z nej maturuje a napise zo slovyny :D