uz len 2 tyzdne ...mam strasne nervy ...nic neviem a aj napriek tomu sa nie a nie dokopat ku knihe ...uz mi z toho preskakuje ...neviem ako to zvladnem ......pomozte
MATURA
poradte mi pls nejaku dobru vecicku na povzbudenie ...proti unave aby som sa vedela sustredit a nebola som taka nervozna...hmm???ale nieco nenavykove a neskodlive poprosim.....
ja ti verim ........no len my ked sa s kamoskou stretneme tak cely den prekecame hoc ako by sme sa chceli dostat k uceniu taze je to este horsie ako ked sa ucim sama
poradim ti zavolaj kamosku, ktora ma rovnake predmety a ucte sa spolu mne to pomaha ver mi za den prejdes s nou viac ako sama za tyzden :)drzim palce a neboj sa mna teraz caka statnica to je 1000x horsie ver mi
nooo iste v septembri ...to radsej skocim pod vlak .......
aj ja som sa strasne bala, dokonca az tak, ze som uvazovala o smrti.Myslienky typu, a co ak nezmaturujem a teda ma nevezmu na VS a potom budem predavat niekde bagety atd. Zmaturovala som a som tu. Uvidis, ze to zvladnes aj ty. A aj keby nie, svet sa nezruti, mozes ist v septembri
no dobre teda ........aj tak sa bojim
:-))))) presne toto poznam.. a ked budes na vyske, vbude to cim dalej tym horsie :) ale neboj.. aj tak to zvladas.. Flakat to si nedovoli niekto kto by to nemal zvladnut ;)
Kazdopadne, prinut sa, aspon pre dobry pocit.. skus to urobit takto, mne to OBCAS pomaha (tiez patrim k tym, co sa nevedia dokopat): napis si na papierik, co by si mala ten-ktory den zvladnut a naozaj sa to pokus zvladnut.. je jasne, ze to nedodrzis, ale mozes samu seba pochvalit, ked sa ti aspon 50% z denneho planu podari urobit.. Hm, vies aka ja na seba byvam pysna ked mozem na konci dna vyskrtnut co vsetko som zvladla? :-) hm a mne osobne tabletky velmi nepomahaju.. najlepsie je povedat sei, ze A idem na to a posadit sa k tomu. NIekedy si z ucebnej latky robim prcu, spievam si to a celkom to pomaha :) fakt.. :-) ved keby nie, asi by ma uz z vysky davno vyhodili ;) drzim palce
aaali kúp si rozpustné magnezium a pi to.určite ti to pomôže,aj ja to pijem keď mám pred veľmi ťažkou skúškou
tak to odporucam mojej nemcinarke aby ma pustila lebo bude zle...ona je sprosta na vsetkych a uz nam aj povedala,ze nikomu zo skupiny neda 1.takze asi tak...a celkovo musim uznat,ze napriek tomu,ze chodim na gymko,nasa skola nema uroven...a bohuzial ja som natrafila na takych profakov,kt.su max.nezodpovedni.co uz...ved my sme vysledkom ich prace