Ako privolat menstruaciu?

befu

Ahojte,mám 18 rokova a moja ms mešká už 4-tý deň a neviem ako si poradiť s jej začatím. S priateľom sme mali nechránený styk naposledy v decembri,takže tehotná by som nemala byť,len je to otravné a znepokojujúce,čo by ste mi poradili?

Caroline16

Už mi dlho meška ms a potom 3 dni som po sebe som pila alkohol vino cervene aj biele, jegärmaster, Borovička. Z toho dňa ked som pila jegär som mala sex s priateľom, a hneď deň na to tiež. Bojím sa aby som neotehotnela. 1 deň sme išli bez ochrany, ale vraj ked je chalan opity tak sa neurobí. Hned na to deň už s ochranou, a potom na chvíľku bez, lebo je to lepšie. Mam strach že som otehotbela. Aj ked kramy mi meškali davno pred nechranenim sexom. Poraďte ako si to privolať... Ďakujem.

Pittykejsa

Ahojte. Mám 16 rokov a pred troma mesiacmi som sa spolu s mojím priateľom opila u mňa doma..Vedela som, že som s ním nechcela nič mať a vedela som aj to,že neviem o ničom čo by sme nemali robiť a nechcela som sa ho pýtať,no stále som mala pochybnosti, že čo ak si to nepamätám, no menštruáciu som dosrtala. Tento mesiac mi však meškala týždeň,fakt som sa bála boli to také stresy, že čo ak môžem byť tehotná aj ked som stále vedela, že som panna, a že nič nebolo no viete hlavou ide všetko v takej chvíli..Včera som ale mame povedala či nekúpi Alchemilkový čaj a urobila som si ho včera poobede aj večer a dnes ráno ualá menštruácia. Neviem či to bolo tým čajom,ale za vyskúšanie nič nedáte. A malá rada, neopíjajte sa tak ako ja, že si nič nepamätáte, pretože len zbytočné stresy..Ked už idete piť ťak s rozumom, a tak, že si aj budete pamätať čo bolo, sme mladí, takže tomu ťažko zabránime, ale treba mať isté hranice.

didi33

Ahojte baby.. chcela som sa vás opýtať ako privolať menštruáciu.. alchemilkovy čaj pijem už 2 dni.. dnes som vypila asi 2l. 3 dni sa kúpem v horúcej vode a nič nepomáha.. víno ešte nemožem lebo mám 13 :/ pomôžete mi nejako? vopred ďakujem za rady

Vika 99

Ahojte, chcem sa opýtať, túto sobotu odchádzam na dovolenku a ako naschval presne v sobotu mi vychádzaju... Co by ste mi poradili? Červené víno by zabralo? Ďakujem za vaše rady :)

vikcik03

ahojte

dievčatá na privolanie menštruácie stačí červené víno a hlavne BAZALKA

a na oddialenie cinton a jablkový ocot