Ako privolat menstruaciu?

lucinka12345

Ahojte, červené víno môže ten proces troška pohnúť..pretože ako všetky alkoholové nápoje rozširuje cievy. Tak isto ako horúca kúpeľ rozširuje a pomáha krvi lepšie cirkulovať. Mne osobne ešte pomáha sex :D maternica sa pekne prekrví a prídu za chvíľku :P
samozrejme že všetko funguje iba ak nie ste tehotné a máte tesne pred alebo meškajú.

AfterEight

U mna zarucene vzdy funguje,ked si za den spravim 3 serie brusakov po 20. A z lekarne som si kupila feniklovy caj. do 2 dnov mi vzdy prisla menstruacia. Ale samozrejme,ze to neprivolas,ked mas viac ako tyzden pred

Agnes998

kramy ti moze privolat akurat vyvolavacka u lekara, cervene vino urcite nie. proste si na tie kramy pockaj, aj tak ti nic ine nepomoze. nechaj to na prirodu ta vie co robi.

chalice

Pre mna, za mna si ho pite, ale myslim, ze ste skor uverili babskym bachorkam v style jedna baba povedala. Nieco na sposob ako vo filme Pasla kone na betone, kde matka chcela vyvolat potrat dcere, tym ze ju nutila pit cerv. vino a kupat sa v nom. Ale proti gustu ziaden disputat.

neskusena

jasne, nemyslim to tak ze dam si pohar a hned mi potecie, aj ked som tehotna.
ale skor tym sposobom, ze mam dostat dnes,zajtra, tak si troska pomozem.

ak mam menstruaciu tak cervene vino, ani ziadne vino nepijem, kedze potom velmi krvacam.

chalice

Neskusena to cervene vinko vam urcite neprivola kramy, ak tomu verite, ze to funguje, tak jedine ako placebo alebo sugescia.
Neviem odkial chodite na tie rady a na anemiu uz vobec nepomaha, o tom som uz viac raz citala, ze s krvinkami a zelezom vino nema nic spolocne. Cervene vino vam moze prospiet akurat na cievy a srdce v rozumnom mnozstve. Na anemiu jedz kuracie maso, zelenu zeleninu, hovadzie atd.
A ked uz tvrdite, ze to funguje, tak mi to vysvetli, ako, cim vino v tele vyvola kramy?

neskusena

:))) prepac, ale nechapes suvislosti s cervenym vinom.

myslis ze ti, co trpia anemiou piju cervene vino len pre to, ze im pripomina krv?

troska si o tom precitaj, az potom pis "fakty"