RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

RNG

Tekuty zeolit sa vyraba len z klinoptilolitov. aujimave, ze maju nalezisko aj na Slovensku(Nizny Hrabovec)
Technologia vyroby tekuteho zeolitu je ale velmi komplexna a urcite chranene tajomstvo

RNG

Dolomity nie su podobne tekutym zeolitom
Pouzivali sa ako lacne zdroje mineralov(Ca, Mg), ale pre ich vazby(uhlicitany, nerozpustne vo vode)sa prakticky neabsorbovali.
Preto vymizli postupne z trhu, tak ako postupne vymizne novy zazrak-koral.

RNG

7.4 je trochu prehnane, ale by to malo byt idealne nad 7.
Kyselinotvorne su cukry, skroboviny bielkoviny,paradajky, paprika a citrusove
Zasadotvorne su vsetky ostatne zeleniny,hlavne korenove, tiez jablka, ceresne a visne
Ostatne je medzi
Clovek nema vylucit nic, len obmedzit a zmenit pomersmerom k zasadotvornym.

miami

RNG
dakujem za materialy na maile :)
skoda ze su vsetky v angline...a ja nerozumiem,
RNG prosim ta minule som prave o vyzive a zdravi zacala citat v casopise a tam bol clanok o zasaditosti tela-krvi ph 7,4 a ktore potraviny pritom treba jest a ktore naopak-vylucit aby bolo toto spravne ph 7,4 ale casak kdesi zmizol, ani neviem aky to bol, lebo som mala viac rozcitanych, no a tento clanok som si teda uz neprecitala, ale zaujal ma. Prosim ta, vies mi povedat co teda jest-pit aku stravu, aby bolo telo-krv zasadite s optimalnyM Ph ? a co nejest? dakujem ti. velmi ma to zaujima. ahoj

Alternativa

Je mi luto, ale kyselina humicka fakt neexistuje. Zrejme ide o kyseliny huminoveho typu, je ich kopec. Maju uzasnu sorpcnu schopnost, napr. su beznou sucastou pod.

RNG

Ta humicka kyselina je taky neisty vyraz, ja by som sa jej najradsej vyhol.Je to nieco, co vznika rozpadom organickych latok v humuse.V minulosti sa pouzivala na vselico v medicine.
Zialbohu som sa k tejto latke dostal ,len nahodou, pri hladani lacneho zdroja tekutych zeolitov(liquid zeolites), ked jedeen z vyrobcov zeolitov to pouziva ako riedidlo . Tvrdi, ze to zvysuje aktivitu roztoku extra chelacnymi ucinkami
Takze som bol nuteny skusit aj tuto viacmenej nejasnu latku aj na sebe.