RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani

Príspevok v téme: RAKOVINA Desatoro onkologickych prikazani
damian

Desatoro onkologickych prikazani.

1 - Odpustis, budes milovat svojich bliznych a zbavis sa stresu,zloby a hnevu!
2 - Doplnis si stravu o protinadorovy vitamin B17 (marhulove jadra, jablkove jadierka a.i.)!
3 - Vylucis maso, mlieko, vajcia a ine zivocisne vyrobky!
4 - Vylucis cukor, sladkosti a sladene napoje! (rakovina miluje cukor)
5 - Zbavis sa inych karcinogenov! (fajcenie, alkohol, fast food, atd)
6 - Budes jest zeleninu, ovocie, strukoviny a ine plody zeme!
7 - Kazde rano vypijes doma rozmixovany (nie odstaveny) zeleninovy dzus! (cvikla, zeler, mrkva, polovica zemiaku, redkvicka) aspon 4dl.
8 - Budes prijimat velke mnozstvo cesnaku!
9 - Maximalne zvysis prijem vitaminov!
10 - Maximalne zvysis prijem antioxidantov!

‘Byt na mieste pacienta, kupim si stroj na mixovanie zeleniny a ovocia a taktiez mech marhulovych jadier a cesnaku a jem ich, pokial mi to telo dovoli’, hovori Dr Nathanson z kliniky pre liecbu rakoviny v Kalifornii.

Zaujimave informacie o rakovine na www.worldwithoutcancer.org.uk

RNG

Alkohol nevyplavi tuk z tela, sice ho ciastocne rozpusti, ale v peceni sa alkohol zneutreklizuje(rozlozi) a tuk zostane. Pretucnena pecen potom poriadne nefunguje a retazova reakcia zamorenia tela sa zacne.

damian

Tak len do toho, poliewoocka, na zdravie! Daj si poldecak, aby si si vyplavila vsetok cholesterol z tela! Zial, takyto je nazor asi 85% slovaciskov. Dam si kilo slaniny a na to este deci slivovice, aby nesadla na zaludok. A co je najhorsie, aj vacsina z tych, co ma rakovinu, na zdravu stravu zhlboka kasle. Ale aj za to male percenticko ludi, ktori sa preprogramuju na zdravu stravu, ta nasa namaha azda stoji, nie? :)

poliewoocka

Niekto sa moze cely zivot stravovat a robit vsetko prikladne a co ak ho osud aj tak dobehne?Preco maju alkoholici s nocnym prejedanim cholesterol v norme zatial co normalni trpia???

damian

Maximalna 'jednorazova' davka jadierok je 5-7 jadierok. Najviac 35-45 jadierok denne (u chorych na rakovinu). Ako prevencia staci prisun 5tich- 7mich jadierok denne.

13

neviem, čím to bolo, ale začala som každé ráno poharom vody s jablčným octom a 1 KL medu, pri čom som začala krvacať z nosa. Skrátka neviem si to vysvetliť a každý to vychváľuje, poradíte? Pekný deň

Alternativa

No, ta chemia a hlavne v ludskom tele, nie je az taka jednoducha, ako to tu vyznieva. Napr. ten chlor /Cl/ uvolnit do plynnej /jedovatej/ formy z kuchynskej soli je realne nemozne. Ale z kyanidovych zlucenin "vyrobit" jedovady kyanovodik je realne. Preto si treba napr. strazit spravnu acido-bazicku rovnovahu v tele. Cize jadierka mozme, ale neprehanat + prisun zasaditych a zasadotvornych latok v strave. To plati aj o mandliach s tym prehananim.

damian

Pekne si to RNG vysvetlil na tej soli. To ma nenapadlo. Ano Lucija, Ten kyanid v tych jadierkach ne je sam ale je viazany na benzaldehyd+2 molekucy cukru. To vsetko tvori B17, ktory dokaze rozstiepit len glukozidaza v rakovinovom prostredi a uvolnit z vitaminu B17 kyanid niciaci nadorove bunky.

Prave na myte, ze jadierka su jedovate lebo tam je kyanid, je postaveny boj farmaceutickych gigantov proti tomuto prirodnemu lieku. Tak tolko.

RNG

Prakticky vsetky jadierka obsahuju nejaku formu kyanidov(antokyanidy, proantokyanidy atd)
Viazane kyanidy nie su jedy, naopak mnohe su nam velmi uzitocne ako antioxidanty
Na vysvetlenie NACl je kuchynska sol, nie jed .Ale Cl=chlor je sam o sebe jedovaty plyn

lucija

Ahojte..citala som niekde ze marhulove jadra obsahuju jed kyanid alebo tak neako ..ako to potom je ? su zdrave ..a kde sa vit.B17 este nachadza??