ahojte,,,,som an tom velmi zle naozaj velmi zle..prosim ak sa tu niekto najde...chcem odist z domu....musim...chcem sa dneska s niekym stretnut...najde sa tu niekto??...ja ked sa niekto nenajde ja sa zblaznim..prosim vas naozaj vsetko co tu pisem myslim vazne som na tom neskutocne psyhicky zle...potebuje ´m vypadnut z domu lebo v tomto meste ma tu uz nic nedrzi..prosim pomozte mi....najdem teda niekoho kto by sa dneska stretol vecer??..som zo Šale..som ochotna cestovat niekde tu blizko na zapade...dakujem
Som v nudzi
Ahoj, kedykolvek chces napis mne a ja aj moja kamaratka sa s tebou velmi radi stretneme a vypocujeme si ta pretoze sme este ludia, ktori sa zaujimaju o problemy druhych a sami vieme ake to je byt psychicky na dne patrick.sipos@gmail.com
pis pivoxxxl@azet.sk
Dúfam, že si v poriadku a ešte nijak nepoškodená neznámymi "poradcami".
Áno.
aj ja som so Sale, celkom by ma zaujimal tvoj problem konvalinka00@gmail.com
Vidím, že tu niekomu hrabe podobne ako mne :D
To je tvoj osobny email numlock?
Píš. karcinom@centrum.sk
Ajlunka..... ty si nejaká vystrelená...skús si dať nejaké cvičenie, zabehať si alebo neviem...nejak to predýchať a ukludniť sa a potom pouvažovať aké sú tvoje možnosti - lekárka, psychológ, polícia...
Chápem že pravdepodobne si sa už o toto snažila, o ukludnenie...ale bez úspechu.
Pôsobíš ako v nejakej agresívnejšej panike...píšeš že potrebuješ akútne vyrozprávať tvoju situáciu osobne...zvažovala si napríklad takého psychológa?
Mladá, sprostá fľandrička.