Som v nudzi

Príspevok v téme: Som v nudzi
Ajlunka

ahojte,,,,som an tom velmi zle naozaj velmi zle..prosim ak sa tu niekto najde...chcem odist z domu....musim...chcem sa dneska s niekym stretnut...najde sa tu niekto??...ja ked sa niekto nenajde ja sa zblaznim..prosim vas naozaj vsetko co tu pisem myslim vazne som na tom neskutocne psyhicky zle...potebuje ´m vypadnut z domu lebo v tomto meste ma tu uz nic nedrzi..prosim pomozte mi....najdem teda niekoho kto by sa dneska stretol vecer??..som zo Šale..som ochotna cestovat niekde tu blizko na zapade...dakujem

einstein7

Ahoj, kedykolvek chces napis mne a ja aj moja kamaratka sa s tebou velmi radi stretneme a vypocujeme si ta pretoze sme este ludia, ktori sa zaujimaju o problemy druhych a sami vieme ake to je byt psychicky na dne patrick.sipos@gmail.com

dpk1

Ajlunka..... ty si nejaká vystrelená...skús si dať nejaké cvičenie, zabehať si alebo neviem...nejak to predýchať a ukludniť sa a potom pouvažovať aké sú tvoje možnosti - lekárka, psychológ, polícia...

Chápem že pravdepodobne si sa už o toto snažila, o ukludnenie...ale bez úspechu.

Pôsobíš ako v nejakej agresívnejšej panike...píšeš že potrebuješ akútne vyrozprávať tvoju situáciu osobne...zvažovala si napríklad takého psychológa?