ahojte,,,,som an tom velmi zle naozaj velmi zle..prosim ak sa tu niekto najde...chcem odist z domu....musim...chcem sa dneska s niekym stretnut...najde sa tu niekto??...ja ked sa niekto nenajde ja sa zblaznim..prosim vas naozaj vsetko co tu pisem myslim vazne som na tom neskutocne psyhicky zle...potebuje ´m vypadnut z domu lebo v tomto meste ma tu uz nic nedrzi..prosim pomozte mi....najdem teda niekoho kto by sa dneska stretol vecer??..som zo Šale..som ochotna cestovat niekde tu blizko na zapade...dakujem
Som v nudzi
moja mila asi sa nikto zatial este neozval nie? takze som to stihla
enchcem to tu rozpisovat cvo sa stalo je to dlhy pribeh a nie je to len jeden problem...viem akurat ze som v koncoch a nic viac...
moja mila, asi si to opisal ked si to mala skor, nie? ved to tu nebolo dve sekundy, aby si to ludia nevsimli
uz ked ot nemam viditelne tak ako moze niekto vediet viac o mne??rozmyslaj aj ty prosim ta..ano som dsusevne labilna mala som po kom zdedit...myslim si ze uz mi horsie nemoze byt...a ty sa na to pozeras pesimisticky..nemusi to byt taky pripad..
nemas za co.
tak to je pre tvoje dobro. ludia budu vediet apson ako vyzeras, ked pridu na stretko.
ty sa darmo mozes zatajovat potom ze to nie si ty, ked uz ta budu poznat podla foto, lahko ta potom zavru do auta a odvezu do zahranicia na obchod s bielym masom. prinajlepsom.
fotka, ponuka na stretko, dusevne labilna, no co viac si clovek moze priat.
a co sa stalo?
hej to mas pravdu tam by osm sa uz isto zblaznila
Psychiatria to istí.
neskusena uz som si to upravila...spokojna? dalej mi odpisovat uz nemusis...o tvoje komentare nestojim..ten problem by som opisala osobne..
velmi nepekne..ze ludia si dokazu robit srandu ked prezivam fakt velmi zle psychicke stavy...potom by som asi pisala na ine stranky keby som sa cchcela opnukat nie?? mimochodom pisat nemusite blbe komentare ked mi nechhcete pomoct tak staci uz iba precitat max to co sem pisala a zatvorit tu temu..nic viac