Problém si najsť dievča, cítim samotu

Príspevok v téme: Problém si najsť dievča, cítim samotu
Kreon

Zdravím Vás

Potreboval by som poradiť mam 20 rokov, v septembri 21 rokov budem mat co je myslim že uz cas mat konecne vztah, len bohuzial mam problem si nejaku najsť lebo som moc slusny na dnesnu mladez, nepijem a nefajcim, to je zrejme ten problem a vymykam sa asi tym z normalu alebo neviem čo. Skratka uz neviem aky mam byt aby som sa zapacil dievcatu lebo tym ze som slusny som zrejme neni zaujimavy. Diskoteky ma nebavia to je otrasne samy opilci a to neni pre mna ja to neznasam, kamaratov nemam ziadnych zo zakladnej ani strednej skoly, nic prijemneho som si neuzil, neviem kde mam uz chodit aby som nebol sam, velmi tou samotou trpim. Konicky mam turistika, restauracie a do kaviarni rad chodim ale mna to sameho vobec nebavi. Skratka v meste kde bývam asi nezije nikdo normalny len sama zla mladez,
Uz neviem ako dalej som vycerpany.

Kreon

RE- nepodstatná1 - hej uhadla si tym to aj je. Uz som sa niekolko krat snazil o zblizenie ale vzdy to zle dopadlo tak radsej mlcim.

nepodstatná1

KREON.. pozerala som na pokeci ved nie si ani škaredý máš krásne oči a pekné vlasy...asi si hanblivý tip že?..

Kreon

Rad by som pri cviceni aj pokecal nech neni nuda, ale neni skym tak ostava len cvicenie. Maximalne tak pokecat s trenerom, o tom co cvicit. Menit postoj k zivotu co take mam zmenit?