Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém si najsť dievča, cítim samotu

Príspevok v téme: Problém si najsť dievča, cítim samotu
Kreon

Zdravím Vás

Potreboval by som poradiť mam 20 rokov, v septembri 21 rokov budem mat co je myslim že uz cas mat konecne vztah, len bohuzial mam problem si nejaku najsť lebo som moc slusny na dnesnu mladez, nepijem a nefajcim, to je zrejme ten problem a vymykam sa asi tym z normalu alebo neviem čo. Skratka uz neviem aky mam byt aby som sa zapacil dievcatu lebo tym ze som slusny som zrejme neni zaujimavy. Diskoteky ma nebavia to je otrasne samy opilci a to neni pre mna ja to neznasam, kamaratov nemam ziadnych zo zakladnej ani strednej skoly, nic prijemneho som si neuzil, neviem kde mam uz chodit aby som nebol sam, velmi tou samotou trpim. Konicky mam turistika, restauracie a do kaviarni rad chodim ale mna to sameho vobec nebavi. Skratka v meste kde bývam asi nezije nikdo normalny len sama zla mladez,
Uz neviem ako dalej som vycerpany.

luSíííí

Ja som dievča a veľmi rada by som mala slušného, milého, dobrého chalana, takže nezúfaj :)
A v žiadnom prípade sa nemeň!
Keď bude mať dojsť, tak dojde proste. Lepšie ako keby si sa nešťastne zamiloval a trápi sa...

nepodstatná1

tak už neviem..je to o náhode a o troške príležitostiach..ale babu jedine ak takto si nájdeš cez chat ale to je biééda.. neviem je to v tom že si taký slušný .. ako aj ja som taka nepijem nefajcim nehúlim ...ale kamošom to musim nejako tolerovať.. lebo by som ináč bola taká sama ako ty. a teda vlastne sama už začínam byť lebo su povacsine zadaný..

nepodstatná1

mellir si nedavaj skor iný strih.. ako hovorim máš krásne oči ... a peknu pleť.. podla mna len šmrncovejši strih a tak... neviem no urcite ze to je v sebavedomi lebo kamoši su fakt špatný a maju frajerky..ale zaséé aké to je druhá vec :D NEVIEM ci chceš len taku hocijaku alebo si nejako zatažený na výzor aj kus..

Kreon

RE - Pompom Skolu si robit nechcem, neni to pre mna ucenie zbytocnych veci a plno stresu, toho je aj bez skoly dost. To mne nehrozi ze by som si tak znicil zivot.

pompom

Ale ved este nemusis s niikym chodit si este velmi nkady uc sa urob si skolu a uzivaj si zivot s kamaratom vo dvojixi skor sa s kamaratis s nieltm.xhod sa zabyciflovar a venuj sa konickom.
Podla mna mas este soat casu na randenie si este velmi mlady uzivaj si zivot.abt sa nerslo zo skoreho randwnua ze sa Bytocnw akoro stanes otcom.mna v tvojom vwku ani nwnapadlo a niekym randit naxo tak skoro.

Kreon

RE - Nepodstatna1, uz mam dostudovanu strednu bohate stacilo, nedalo to nic. Obliekam sa fajn si myslim. Mozno by to chcelo melir, neviem, neverim moc ze to bude tymto zrovna.

nepodstatná1

no to je v tom musis ziskať prax a sebavedomie, cim viac budeš mat skusenosti a babami tým lepšie to bude pri oslovaní ..aj ked každe odmietnutie bude iba horšie.. no možno by ti stacila len nejaka mala fyzicka zmena alebo zmena štýlu obliekania a baby by si ta sami zacali všímať.. a tak nechodit s hlavou v zemi.. neviem ako si na tom... a ci študuješ ..