Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MENZES

zaba

len sa bojim ze mi zasa predpise antikoncepciu,minule ked som za nou bola,pred 2rokmi,pre tento isty problem,tak mi meskala vyse pol roka a ona ze mam este pockat,a az potom mi dala antikoncepciu

evula

anonymka, davaj si pozor na zobak. Ano, moze to byt z toho, ak by si bola velmi stihla, ja som dostala menzes az ked som mala 14, vazila som 37 kg pri vyske 160 cm. Vsetky baculatejsie spoluziacky dostavali uz v 12tich!

evula

Ked si nemala menzesstyri mesiace, navsiv urcite lekara - hormonalna zalezitost. Osobne keby mi meskal viac ako tyzden, tak by som navstivila lekara.

anonymka

je to blbostr ze to moze byt z toho ze som stihla to je uplna chujovina a teba do toho nic ako sa Ja vyjadrujm ves

zaba

prosim poradte,menzes mi meska uz 4mesiace,tehotna nemam byt z coho:),ale je pravda ze som schudla,ale to uz pred rokom,kramy som potom mavala kazde 2mesiace,ale teraz mi uz dlho meskaju,mam este cakat?poradte prosim,

evula

Kozy, kramy...Vyjadrujes sa ako stara tetka z trhu. Menzes som dostala, ked som mala 14. Nie si stihla? Urcite ti to pride.

cwrbka

ja som dostala menstruaciu v 11tich, ale to zavisi aj od dedicnosti (moja mama v 10, babka v 9tich rokov...mozno moja dcera bude mat v 12tich :)))
a vytok som zacala mat tak rok pred prvou menstruaciou...naozaj sa nemas na co prehnane tesit..ono to pride a potom budes rada, ze si si nemusela do gatiek davat vlozky v piatej triede na ZS :)

panika

Myslis, ze Ti nieco utieklo? Bud rada, este si toho uzijes. Telo sa postupne meni - je to u kazdeho rozdielne. Niekto v deviatich, niekto v patnastich...A aj prsia narastu