Vasen

dadaa

tak, tak presne podla mna je to laska ako kamaratska ze tuzis bt snim proste kvoli tomu lebo je ti snim perfektne a potrebujes jeho doveru porozumenie nazory ale milovat ho podla mna nemilujes kazdy kto miluje tuzi po jeho dotykoch tak velmi proste to je ten vrchol lasky ked sa milujete a to je jedine pocom tuzite tak velmi vyjadrit tu lasku a tebe sa to nepaci??to potom neni laska .... mam kamarata ktoreho lubim ako kamarata a velmi mi snim je dobre nedala bysom ho zanic je skvely pporozumie mi poradi v najhorsom ale mam aj svoju lasku priatela ktoreho s celej duse milujem a jedine pocom tuzim je sa ho dotykat a milovat navzdy vies to je to najkrajsie na laske....

000000

vam sa to povie, laska nelaska,nechaj ho
ja ho lubim a on lubi mna
kde by som nasla takeho super chlapa, s ktorym by som si takto rozumela. nedavam velmi na sexualnu stranku, myslim ze dolezite je porozumenie. len skoda ze moj priatel to potrebuje. tak sa musim pretvarovat

000000

slusny muz ma pravdu, a vidi to aj moj priatel. aj ho to trapi ale vzdy to nejak napravim, dokazem mu lasku inak ako sexualne

slusny_muz

myslim, ze by si si mala ujasnit ci to ma zymsel. Moj osobny nestranny nazor je ze rozhodne nie....ste kamarati nic viac nic menej

fraisee

no tak beriem spat. myslela som pripad, ked je partner nevsimavy, ale dalej slecna pise, ze si to vsimol a ze ich to trapi. ja si myslim, ze z jej strany uz opadla vasen, ak ovsem niekedy nejaka bola a ak nikdy nebola, tak si myslim, ze si dotycna splietla pojem priatel a kamarat

fraisee

hm, ved jasne, ja ta chapem, len mi to prislo take smiesne, ja si v mojom vzathu vsimnen aj nepatrnu zmenu, takze noo. ale zenske plema sa vie neskutocne pretvarovat.tak neviem

000000

slusny muz ma pravdu, a vidi to aj moj priatel. aj ho to trapi ale vzdy to nejak napravim, dokazem mu lasku inak ako sexualne