Vasen

slusny_muz

prepac nechcel som ta vystrasit, ale je to divne....ved to sa neda ani milovat...ja byt na jeho mieste urcite by som tzo zsitil, ze ti to neni prijemne...

fraisee

prepac ale ja fakt nechapem tomu, ze chces zit s niekym, koho dotyky su ti neprijemne. preco s nim chces byt? potom bude lepsie ak s nim ostanes veelmi dobra kamaratka

000000

to je fakt skvele. On je totiz perfektny partner, ved s nim chcem stravit zivot. Len ta sexualna stranka neklape - z mojej strany

slusny_muz

wow to si neviem predstavit, uprimne, neviem si predstavit ze milujem partnerku, ale fyzicky ma nepritahuje to sa snad ani neda. To by som povedal ze ste velmi dobri kamaratí, resp. vztah brat a sestra....

fraisee

ahaaaaaaa, no tak to potom neni laska.. myslim ze to je niekto koho potrebujes, napr ako najlepsieho kamarata, avsak partnera potrebujes ineho

000000

to co ma s nim spojilo, bola suhra dusi, bola to jeho povaha, je to perfektny clovek, bez ktoreho by som na tomto svete nebola nikto. Ale ked sa ku mne zacne tulit a dotykat sa, je mi to viac neprijemne ako prijemne. Uvazujem, ci som vobec JA v PORIADKU

fraisee

no to je laska. bez vasne. existuje vlea druhov lasky, nemusi byt len vzdy strhujuca. ale ked pises ze ta vobec fyzicky nepritahuje, tak tomu nechapem.