Takze ako zacat... Mam 18, nokdy som este s nikym nechodila, som strasne hanbliva, aj ked podla mnohych vyzeram ako modelka a som velmi pekna (vie, ze si pomyslite, ze ked to teraz pisem, som namyslena krava, ale uistujem vas, ze to tak naozaj nie je - prave naopak). Neviem, co robim zle. Teda vlastne viem, vzdy, ked sa so mnou niekto snazi naviazat kontakt, cuknem, ked sa na mna niekto pozrie, sklopim zrak, pretoze si myslim, ze nie som dost pekna. Ked idem po ulici, na nikoho sa nepozeram, pozeram do zeme, lebo si myslim, ze ked ja neuvidim nikoho, neuvidia ani oni mna. Robim to, lebo si myslim, ze som skareda.
Citim sa ako akysi vydedenec alebo akysi cudak, s ktorzm sa nikto nechce bavit a ked, tak z lutosti, ktory nikoho nema a nie je si schopny nikoho najst.
Trapi ma to a potrebovala som to proste vyjadrit. Neviem, ake rady vlastne ocakavam.
Ale dakujem vam aj za to, ze ste si to vobec precitali.
Hľadá sa frajer
Som zakomplexovaný viac než koordinačné zlúčeniny a v pisoáre (živote) ma nenapadlo, že mám poznať dôvod.
daniela ked je clovek raz taky tak sa tazko meni... bavi ma byt doma ale niekedy by som niekam vypadol ale hned si to rozmyslim a zostanem doma....prakticky chodim iba tam kde musim...a takto ma skoro vobec nic ine nebavi ..len sa hrat na pc ako male decko
kiko123,
dobre, poviem ti moj sturcny pribeh.
do 23 som mal strasne komplexy,
1. vzhlad
2. zdravie
3. praca+skola
4. aj moje blbe meno
5. vsetko!!
potom ma oslovila 1 slecna (nebola prva, takze nemysliet si ze nadrzany vlk videl ovcu a uz sa deju zazraky, pred nou boli tiez zaujimave a hlavne "kompatibilnejsie" nuz neviem z akeho dovodu, som nechcel nic, ignoroval som).
tato ma dostala. zmenil som asi 90% mojho zivotneho stylu, a bol by som schopny zmenit aj "core" (cize jazdro zivota , tj.) zvysnych 10%
nebudem pisat co vsetko, ale zmenilo sa vela, a sebavedomie stuplo, a to sebavedomie som investoval spat do nej, nuz vypomstilo sa mi to, kedze ona nechce nic viac, teraz som na bode mrazu, alebo na ostrom nozi, a neviem co dalej, ist spat do sveta zakomplexovanych, alebo vyuzit to sebavedomie, kym nevyprcha inde? ale to sebavedomie sa zabije dnom ked vzdam boj o nu, boj ktory aj tak neviem a nikdy nevyhram. uvedomujem si to, no niet cesty spat, neviem sa otocit (niet priestoru, spiatocka je pokazena - haha raz sa mi toto stalo na ceste ked som bol krizom, blba moderna technika :D ) - spat k teme, kde som skoncil? neviem - proste ide to, vlastna skusenost, preto som to pisal, len tomu musis dat volny prietok, proste nechat to, nech ta to ovladne a zmenis sa, ako by si si nikdy ani netrufal predstavit si..
a to nie je nic zle, je to ta najkonstruktivnejsia kritika, ktoru ti zivot moze dodat.
podla mna.
NumLock - poznas.
Ja ten svoj dôvod nepoznám.
NumLock -uplne legitimna otazka.
Kiko - a? Takych je vela. Nechces byt s ludmi tak nebud - ja to mam tak tiez.
Bavil ta sport, skus ho zacat robit znovu. Sam. Endorfiny zmenia tvoj pohlad na svet, ved to musis vediet.
Kasli na to co bolo, koho to zaujima? Aj na to, co by mohlo byt, keby .. Rob to, co ta bavi. Ked ta bavi sediet doma, tak sed doma, ked ta bavi ist do kina, tak chod do kina, za to sa vobec nemusis citit nijako zle. Kazdy sme iny, kazdy sme vynimocny.
Vies ako sa ti ulavi, ked prestanes riesit malichernosti. Ved na tom vobec nezalezi, co si kto mysli, to su len ICH vymysly, ktore si vytvaraju na zaklade svojich skusenosti, problemov, zazitkov, komplexov .. To ta vobec nemusi zaujimat. Ale ked ti nieco vadi na sebe samom, tak to zmen. A ked sa to neda, vzdy mozes zmenit pohlad na to.
whiteamerica ....to nebude take lahke
numlock podla mna normalna otazka clovek je zakomplexovany pre nejaky dovod...
aj ked u muza sa vyzor tak neriesi ako u zeny ..lebo neni dolezity ale chcel som aspon nejako vypadat...nechcem byt ziadny model ale normalny clovek a chlap a stale sa to nedari