Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadá sa frajer

Príspevok v téme: Hľadá sa frajer
mnamka257

Takze ako zacat... Mam 18, nokdy som este s nikym nechodila, som strasne hanbliva, aj ked podla mnohych vyzeram ako modelka a som velmi pekna (vie, ze si pomyslite, ze ked to teraz pisem, som namyslena krava, ale uistujem vas, ze to tak naozaj nie je - prave naopak). Neviem, co robim zle. Teda vlastne viem, vzdy, ked sa so mnou niekto snazi naviazat kontakt, cuknem, ked sa na mna niekto pozrie, sklopim zrak, pretoze si myslim, ze nie som dost pekna. Ked idem po ulici, na nikoho sa nepozeram, pozeram do zeme, lebo si myslim, ze ked ja neuvidim nikoho, neuvidia ani oni mna. Robim to, lebo si myslim, ze som skareda.
Citim sa ako akysi vydedenec alebo akysi cudak, s ktorzm sa nikto nechce bavit a ked, tak z lutosti, ktory nikoho nema a nie je si schopny nikoho najst.
Trapi ma to a potrebovala som to proste vyjadrit. Neviem, ake rady vlastne ocakavam.
Ale dakujem vam aj za to, ze ste si to vobec precitali.

kiko123

kvoli mojmi vyzoru ....mal som vela akne v puberte a to ma poznacilo na cely zivot bol som casto tercom posmeskov a dost som zanevrel na ludi aj teraz ked som sa z toho dostal ostalo mi to ten blok a doteraz nemam rad ludi ani spolocnost s ludmi a som rad sam ....pretdym som bol v skole uspesny , super sportovec dost mi to slo ...a baby som vtedy ani neriesil ale mal som vtedy uz taku hamblivu introvertnu povahu teraz sa to len znasobilo .. v skole sa nedari, na sport som uplne zanevrel ...

whiteamerica

kiko123

podajme si ruky :)

ale ver mi, ze ak stretnes tu pravu, zmenis sa sam od seba a velmi hladko a lahko :)

kiko123

shy neni to take lahke clovek sa len tazko meni ked je niekto uplny introvet asi sa z neho nestane extrovert alebo ked je niekto hamblivy nebude z neho sebavedomi clovek ...moze sa zmenit ale len velmi tazko je to zlozite...jedina vec je to prekonat ten blok v hlave a zit plnohodnotne....vsetko je to iba o hlave ,,,,,,
daniela ...mas pravdu aj ja som si vytvaral vlastnu realitu a zilo sa mi lepsie ...zil som ako keby sam pre seba ..taky sebec.. kamarati ma volali pod s nami tam pod s nami tam..bol som celkom oblubeny u ludi... ja som nesiel proste mam taky blok ako keby v hlave ktory neviem prekonat a iny zivot si ani predstavit neviem ako mat frajerku to asi nikdy nebudem .....lebo som strasne hamblivy a zakomplexovany clovek :/

xdanielax

v poriadku, nikde som tu nenapisala, ze clovek pozerajuci sa do zeme nemoze mat psychicky problem. Dokonca aj clovek s napohlad sebavedomou chodzou moze mat psychicky problem.
Dokonca si moze opakovat ze MA ten psychicky problem a potom si vytvarat svoju realitu na tomto zaklade.

shy

Maj to na háku, nepozeraj sa do zeme a nesklápaj zrak, pozeraj sa okolo seba, pozeraj sa na svet a hlavne ľuďom do očí, skús to len tak na začiatok :)

inak to vyznieva akoby "škaredí" ľudia nemali právo sa "pozerať" druhým do očí alebo okolo seba akoby sa museli skrývať pred svetom aby ich nedajbože niekto neuvidel keď sú taký škaredí...úplna blbosť

kiko123

mne je jedno komu si to pisala ci mimulosovi ci komu ale to ze sa niekto diva do zeme ked ide po ulici moze znamenat aj psychicky problem a nie ze ked si bosa len tak zo srandy napisane ja som mal take problemi so sebavedomim a stale mam a viem aky je to pocit preto ma to aj stve co tu pises....odlud je clovek ktory nestrpi pritomnost hocikoho a ked je medzi ludmi tak je nervoozny a nesvoj...to ze si sama takych ludi je kopu ....mne o nic nejde ...

kiko123

daniela....trepes ty sa ako odlud necitis ..... asi niesi ked pises ze sa nechces citit ako chudak ...zavidim ti tvoj pozitivny postoj k zivotu keby som mal ho aj ja by som bol rad ...nemusis si z toho robit srandu ked niekto ma psychicke problemi so sebou smiat a pisat ze ty sa divas do zeme ked si bosa...asi nemas take problemi tak sa ti to zda smiesne skus chapat aj inych ludi .....