Zacala som byvat s priatelom, a zistila som ze mame totalne odlisne spankove navyky. spavala som v tichu a tme, bez prerusenia, hlbokym spankom. Zvykla som si uz aj na jeho chrapanie, ale on potrebuje pri zaspavani TV (kt. je aj v spalni). Najprv mi robilo problem pri TV zaspat, ale zvykla som si na to, ale mam kvoli tomu velmi nekludny prerusovany spanok. ked sa uprostred noci zobudim kvoli televizoru a vypnem ho, priatel sa hned zobudi a nevie dalej zaspat, viackrat za noc ide na wc, nieco zjest do chladnicky a aj tak skonci v obyvacke kde si zase zapne TV a tam zaspi.
Myslim, ze je to dost zly navyk. Da sa to odnaucit? Ci mam si na tu TV proste zvyknut? Som z toho uz dost unavena, a nechcem mat oddelene spalne hned na zaciatku.
Zaspavanie pri TV
@doubledog ano az pri spolocnom byvani som to zistila, neprikladala som tomu nejaku vaznost najprv, pretoze ja sama tv nemam a nesledujem uz vyse 10 rokov, tak ma nenapadlo, ze niekto moze mat takyto problem s tv. nikdy som sa s tym nestretla. nechcem si na to zvyknut! netusila som ani, ze tato zavislost od tv moze byt taka silna. ked sa to vyostri ide bud on alebo ja spat do obyvacky, ale ved takto sa neda fungovat :(
chvilu sa snazil, ale vratil sa k tomu, lebo ma inak problemy zo spankom...som fakt zufala uz :(( nevieme sa dohodnut na kompromise, vzdy je to na ukor jedneho z nas. o tretej v noci sa hadame o ovladac..smutne mi je z toho.
2 agartio si moc mudry... s teba by bol dobry politolog...
Urcite neustupuj od zdraveho spanku.
Televiziu k zivotu netreba, je to umela vec, v skutocnosti vztahy narusa.
Ja som napriklad telku prestal pozerat kvoli tomu, je to aj velky vymyvac mozgu.
Problem ma tvoj priatel, nie ty, takze on ho musi riesit. Ak sa toho nechce vzdat, tak ma este vacsi problem, nez pozeranie telky.
Vola sa to hlupost. S takym daleko v zivote aj tak nezajdes.
haha tak som dobre poradil :-P
zatial funguje postupne znizovanie hlasitosti v intervale od zaciatku znizovania po uplne vypnutie cca 2 minuty :)
2 herb ja pochybujem ze by sluchatka prijal... ja tomu aj trosku rozumiem... ono TV ti da take krovie a to on potrebuje...sluchatka ti ho nedaju...
a co takto aspon znizit jas na TV. a su aj bezdrotove sluchadla, to by mozno prijal.