Som introvert?

Príspevok v téme: Som introvert?
Barunka

Nemám rada ľudí a ich spoločnosť. Na viacerých vidím, že sú falošní, nechce sa mi počúvať ich povrchné kecy atď. Nemám blízke kamarátky, s mojimi známymi si nemám čo povedať. Stále točia o tom istom. Rozumiem si len s priateľom, ten ma chápe vo všetkom, len mi niekedy dohovára, že by som mala byť viac spoločenskejšia. Lenže mne sa nechce! Nemám záujem nadväzovať nové kamarátstva, chodiť von sa producírovať do barov, alebo na akcie. Radšej si čítam, chodím do prírody a trávim čas s priateľom. Našťastie pracujem sama, raz som robila vo fabrike a skoro ma tam vystrelo, kolektív žien je úplne najhoršia vec, akú som zažila. Navyše žijem v malom meste, kde každý na každého zazerá, závidí a ohovára. Chcem sa odsťahovať, len neviem, či je lepšie veľkomesto, kde sa stratím, alebo samota. Popravde, volila by som skôr to druhé. Je to normálne? Vraj som introvert a to je taký typ človeka, ktorý nemá rád spoločnosť a cíti sa ňou vyčerpaný.

ratafakkplachta

Ahojte, pokiaľ sa chcete porozprávať s ďalšími introvertmi, zdieľať medzi sebou svoje trápenie alebo sa len proste vykecať tak sa môžete pridať do skupiny na discorde, pozvánka - discord.gg Je nás tu už pár a radi privítame aj niekoho nového :)

0vecka

Podla mna tu nejde o to ci si alebo niesi introvert ale skor o to ze nemas rada ludi. rejme si menej akceptovana spolocnostou. Je to dost casty jav. Uvedom si ze spolocnost ludi v tvojom veku neznamena chodit po krcmach to robi mozno tak 1/2-2/3 zvysok ma aj ine zaujmy.

jedulka

já bych to především vůbec neřešila a věř mi, že vím o čem píšu.Nesedí ti společnost, kamarádi a večírky tak tam prostě nechoď.Co je na tom tak špatného,proč se cítíš zle!Tenhle stav nemusí být doživotní,stává se, že začneš mít potřebu společnosti,no a pak půjdeš.Nestěhovala bych se,ve městě ti bude chybět ta příroda.Lidi vždy pomlouvali a pomlouvat budou!

marypocsa

introverti to mozu mat tachcsie v zivote pokial si nenajdu pracu kde sa vyzaduje mat vela sukromia.Vacsina pracovnych muest vyzaduje byt v kolektove a kolegov si nikto nevybera a este tie obedu spolocne.Myslim ze pretvarovat sa clovek takyto musi aby prezil.Je to falt vycerpavajuce a este picuvat kolegyne strasne tazke kazdy den strasne ma to oberali i energiu a hlavne aj to ze aj zo mba chceli vsetko vytiahnut.nikdy som nemala potrwbu o sebe vsetky sv myslienky alebo co som robila na dovolenke rozoberat.Myslim introverti su istym sposobom slabsi nervovou sustavou.

nebavimato

Ja som rada, že niesom jediná , že tu je aj viac takích ľudí ako ja.
Už tsom mala depky z toho, že či som fakt len ja taká , že sa mi nechce do spoločnosti. Kedysik som rada chodievala všade, skúšali sme alkohol.. a odkedy som prišla na strednú, najradšej by som sedela len doma a upratovala by som, šla nakúpiť, učiť sa, variť, byť s rodinou :) spoločnosť ma absolútne nebaví, toľko zbytočných slov ľudia nahovoria , že ma to už unudilo.
Myslíte , že je normálne byť taký v 16 rokoch ? vzdiaľovať sa od spoločnosti ? :)

robotnik2

Tak ja som na tom podobne tiež nemám rád spoločnosť, nebaví ma počúvať kecy rovesníkov ako chodia po baroch a diskotékach a podobné hlúposti, diskotéky ma nebavia bol som tam asi 2krát za život a maximálne hodinu proste nič z toho nemám, vo vlaku vždy hľadám prázdne kupé aby som nemusel počúvať študentov ako žúrujú na internátoch alebo staré tetky ako klebetia, nechodím na stretnutia bývalých spolužiakov zo školy nie som na nich zvedavý lebo som si tam skoro s nikým nerozumel, mám len niekoľko známych ktorí majú podobné záujmy ako ja a to mi stačí, najradšej som doma buď oddychujem alebo naopak mávam chvíle kedy stále niečo robím, a najradšej robím všetko sám len vtedy žiadam o radu keď si už sám s niečím neporadím, snažím sa všetko si zariadiť tak aby som bol od iných ľudí závislý čo najmenej...