Green Coffee Bean Pure.... funguje to?

RNG

Neviem presne , o akom vyrobku tu hovorite, ale extrakty z kavy, najma alkaloid coffein znacne zvysuju metabolizmus a teda aj spalovanie tukov, davky 3 x 200 mg denne, a zase zo zelenej kavy vytazena chlorogenicka kyselina vo vacsich davkach(800 mg plus) potlaca vstrebavanie cukrov a tak moze prispiet k strate vahy.

Samozrejme strata vahy zavisi aj od stravy, cvicenia, celkovej aktivity, nie len od "zazracnych piluliek " na chudnutie . Take totiz neexistuju, su len ciastocne pomocne doplnky, spolu s inymi opatreniami.

anonymmm

Dakujem vam velmi pekne. Ešte že som nazrela do tohto f=orun. Už som prehovárala priatela aby mi na to prispel ale ako vidím u väčšin to nefunguje. Škoda ja že konečne schudnem :D

fuji

:-( dve tablety denne a tak po troch tyzdnoch mam o take tri kila viac ... uuuzasne som investovala 60 eur,na ktore robim viac ako dva dni :-(:-(

tito236

Niekto hovorí že to nefunguje a iný že áno. Nikto vám nemôže na 100% zaručiť že váha pôjde len a len dole. Závisí od toho mnoho iných faktorov, ktoré na to vplývajú (napr. pohyb, príjem potravy, tekutiny, pohyb...). A samozrejme, keď niekto rýchlo schudne, tak dvojnásobne rýchlo naberie domino efekt a je tam kde bol.

odpovedam

Odporúčam radšej vyskúšať 100% zelený čaj, na rozdiel od kávy má pozvoľné a oveľa lepšie účinky. Zároveň spaľuje niekoľkokrát rýchlejšie. Mám odskúšané a aj tí čo pijú Matchu majú jasné výsledky. Prečítajte si na: jdem.cz Takže keď zelené, tak určite čaj, nie kávu ;)

Billybb

Boze moj sedliacka to je Iba doplnok tak ako ako aj ine uprav stravu a to ti pomoze aby rychlejsie palenie tukov a nie ze budes jest tabletky a chudnut a jest co chcete a sedet na riti !! Neni to ziadny ojeb funguje to ojeb je ako ojebat ludi ze veria Tomu ze schudnu

Vytriezvená

Napísala som e-mail tohoto znenia :chcem sa uistiť, že obchod bude seriózny. Totižto, garantujete vrátenie peňazí ak neschudnem za 4 týždne 14 kg , ale nikde sa nepýtate na moju váhu.
Za druhé, Vaša matematika je trochu pomýlená a tak začínam mať pochybnosti a uvažujem, či som nenaletela šmejdom.

Váš výpočet :
35,00 € + 2 x 20.00 € = 79,00 €

môj skromný výpočet je nasledovný :

35€ + 2x20 = 75 €
Nikde nepíšete za čo si účtujete ďalšie 4 €urá.

A nakoniec, nikde sa nedá zistiť adresa na ktorú by som smerovala žiadosť o vrátenie pe)nazí pri neúspešnom užívaní - ako to garantujete.

Nemýlite sa priatelia - ODPOVEDE som sa nedočkala.

JE TO PODVOD !!!!!!!!!!!

redka

momentalne testujem matcha caj...skus na to pozriet ci by ti to nevyhovovalo viac miesto tej kavy... neviem zatil povedat nic o posobeni a ucinkoch lebo len zacinam....