Skúsenosť s Medante Clinic som mala možnosť zažiť prostedníctvom homeopatie, v rámci ktorej sa mi venovala a venuje p. Stanka Rubická.
K tomu spôsobu riešenia mojich problémov, ma priviedli dlhotrvajúce zdravotné problémy, ktoré aj napriek prejavom, neboli nikdy lekársky odôvodnené a neexistovali na ne žiadne možnosti liečby.
Keď však človek chce a má silu žiť, nikdy sa neuspokojí s tým, že daný problém sa nedá riešiť.
S homeopatiou som mala skúsenosť už aj ako dieťa, ale nikdy som sa nestretla s prístupom a spôsobom liečby ako u p. Stanky. Je to nielen úžasná homeopatka,ale aj úžasný človek s veľkým srdcom.
Život nie je ľahký a v živote si prejde človek situáciami a problémami,ktoré môžu byť pre neho,v tej ktorej fáze života, menej zvládnuteľné. Aj v takýchto situáciách u mňa zvíťazila homeopatia.
V Medante sa stretnete s milým a ústretovým personálom, a toto všetko nájdete vo veľmi príjemnom prostredí .
Treba myslieť na to, že život je príliš krátky,aby sme sa uspokojili s tým, že sa niečo nedá alebo niečo nejde. Vždy je treba ísť a snažiť sa hľadať riešenia aj v metódach, ktorým človek menej dôveruje a má strach,aj napriek tomu, že to niečo stojí. Zdravie máme každý iba jedno!