Musím ale povedať, že na druhej strane im takmer nemám čo vytknúť. Starajú sa o mňa, nehladujem atď...ale stále tu je tento problém. Rodičia pijú. Často. Každý víkend, sviatok, voľno....skrátka vždy, keď sa dá. Otec ani veľmi nie, kdežto mama je na tom podľa mňa dosť zle. Oni vedia, že to viem. S mamou sa o tom aj dosť hádame, párkrát som aj použil dosť silné slová. Nepohlo to s ňou. Rozčuľuje ma najmä pasívny prístup môjho otca. Vie, že to je problém, ale nechce tomu zabrániť. Mama mi dosť často vraví nepekné veci, psychicky ma deptá. Najmä vtedy, keď nemá alkohol. Mrzí ma to. V našej rodine je kopu alkoholikov. Ani neviem, či prosím o nejakú radu. Mám 16.
Rodičia sú alkoholici
Ľudia, vždy ma pobaví ako sa tu takmer každá diskusia na fóre zmmení na hádku. Ďakujem za zlepšenie tohto horúceho dňa. :)
Prezijes aj bez zeny
Orol, bez alkoholu v pohode prezijes, ver mi. Hentie úžasne prospešné veci su len vyhovorkou tých, ktorí nevedia nepit.
shy, ale my nemozeme LEN strasit 16 rocneho mladenca
musime mu povedat OBE stranky veci ohladne alkoholu
t.j. ZLU, aj DOBRU
no a ja som povedal OBE, kdezta to jest nepit
k comu ta vedu najmä spomienky na otca atd...
Orol, sa uvedom.
orol hybaj volakam s tým alkoholom, je tu téma o alkoholizme v negatívnom zmysle a ty tu vypisuješ ako je dobre si vypiť hento a toto...ok, nepíšeš tu ako je dobre sa ožrať ale aj tak...
A taktiež je to len malá chyba na kráse...inak sú to úžasní ľudia. Máme skvelé vzťahy, len keď príde na tie oslavy a tak....nemajú mieru. Dovolenky a pod. spoločenský život udržiavame taktiež na vynikajúcej úrovni. Skrátka ich nerád vidím opitých. Ani raz odkedy som sa narodil na mňa nezdvihli ruku. To sa im skrátka musí nechať.
A dobre pivko? Vitaminy skupiny B, horciny povzbudzuju chut do jedla, travenie, cistenie obliciek, dobry spanok ( chmel atd )
-fu alkoholu sa veru ako starsi clovek nevzdam nikdy DDDD
A dobry konacik? Vsak ten sa vzdy daval ako prva pomoc najmä pri
-odpadnuti,bolesti za hrudnou kostou, lapani po vzduchu
-ako aj pri neduhoch, ked sa clovek citil zle ( depresia, uzkost atd atd )
Nedat si kvalitne znackove vinko pri dobrom jedle a pred tym aperitiv cisteho destilatiku? No vsak to by bol hriech :-o))DDDD
-vino: rutin - ochrana ciev, pri jedle zabranuje tukovym usadeninam - (rancuzsky paradox)
-lieci depresne stavy a povzbudzuje mysel atd