Musím ale povedať, že na druhej strane im takmer nemám čo vytknúť. Starajú sa o mňa, nehladujem atď...ale stále tu je tento problém. Rodičia pijú. Často. Každý víkend, sviatok, voľno....skrátka vždy, keď sa dá. Otec ani veľmi nie, kdežto mama je na tom podľa mňa dosť zle. Oni vedia, že to viem. S mamou sa o tom aj dosť hádame, párkrát som aj použil dosť silné slová. Nepohlo to s ňou. Rozčuľuje ma najmä pasívny prístup môjho otca. Vie, že to je problém, ale nechce tomu zabrániť. Mama mi dosť často vraví nepekné veci, psychicky ma deptá. Najmä vtedy, keď nemá alkohol. Mrzí ma to. V našej rodine je kopu alkoholikov. Ani neviem, či prosím o nejakú radu. Mám 16.
Rodičia sú alkoholici
Každopádne, dík :)
Ok, nechajme to tak, rieši sa tu iný problém, nepíšme tu kraviny...
A prečo to chceš teraz preberať keď si vravel, že sa nemám k tebe vyjadrovať? :D sa rozhodni čo chceš...
shy
mozme to konstruktivne vsetko prebrat ak chces.
Klad konkretne otazky, kde vidis v mojich prispevkoch, resp. jeho castiach
nejake chyby, pochybenia
konkretne v com so mnou nesuhlasis
a ja ti budem trpezlivo odpovedat
no tak zacni
orol no tak s témou absolútne nesúvisia, súvisia akurát tak s alkoholom...
a ps: prečo by som sa nemohla k tebe vyjadrovať? Ok, aby si sa neurazil už sa k tebe vyjadrovať nebudem...
Zaujimaju mnoho normalnych ludi, suvisia s temou a na nu navazuju
P.s-
Vyjadruj sa k buducnosti k teme a zadavatelovi a nie k mojej osobe, dakujem za pochopenie
orol kašli nato ok? Tie tvoje príspevky o tom ako je ktorý alkohol načo dobrý sú úplne odveci, tu sa rieši iný problém...
ak to podla teba nema, tak to neries
a moje prispevky odignuruj
a vyjadruj sa LEN K TEME, ZADAVATELOVI
tak hovori slusnost a pravidla tejto stranky
co povies?
gl .... mna to taktiez vie vzdy pobavit ,hlavne zopar ucastnikov diskusie D
orol, ak si si nevsimol, riesi tu alhokolizmus rodicov, to, co si tu napisal nema vobec ziadny suvis s problemom