Asi som sa precenila...

Príspevok v téme: Asi som sa precenila...
neschopna

ahojte. som studentkou vysokej skoly a mam toho dost, nezvladam to. stres a unava ... s nikym sa ani nemam o tom porozpravat, mozem si to riesit tak akurat sama so sebou lebo ked sa zacalo s rodicmi tak sa radsej zdekovali prec a ja osm zostala sama v kuchyni, super. dobre vybehla som na nich, ale nic nijaky zaujem nula bodov...citim sa ako loser lebo spoluziacky uz porobili vsetko a ja nie a asi ani neporobim a pekne krasne toto leto ma vyhodia zo skoly. ak chcete kritizovat, ze mam cusat a nestazovat sa, ze su horsie vysky tak vas sklamem, ale som na medicine a horsie jasne podla mna taka informatiky, chemia ano, ale zvysok neviem...som uplne nahnevana na cely svet, na seba, na nespravodlivost co je na skole, na to ze ja stastie nemozem mat, ze ja si musim vsetko ako d.bil odmakat. nemam sil, nejde mi uz nic do hlavy a este k tomu sa iba prejedam, to ma stve este k tomu...na co vlastne toto pisem? lebo sa nemam komu zdoverit a tak si ulavujem aspon takto, aj ked mi to nebude velmi platne...vie niekto nejake riesenie????? ja neviem o ziadnom...zatial vidim vsetko cierne a nechem sa uz ani na intrak vratit do toho pekla :p...

Maoam

a ak by si sa predsa len rozhodla z lekarskej fakulty odist, so 6 semestrami medicinskeho studia za sebou studium ineho smeru zvladnes ovela lahsie, ci to uz bude biochemia, fyzioterapia alebo hocico podobne...ved uz len samotnu anatomiu mas v malicku a podvedomi, ine studium by si zmakla superacky

Maoam

tak ak si tretiacka, tak neschopna asi nebudes...
vsak nik nevravi, ze musis skoncit medinu za sest rokov, nemozes poziadat o prerusenie studia na nejaky cas cojaviem zo zdravotnych al. psychickych ci rodinnych dovodov? na semester,dva..a potom ist dalej? da sa to u vas?

neschopna

som tretiacka :((((((( ... no jazyky mi vzdy isli tak jednine to, ale uz budem vela platit sest semestrov :p ... sklamala som svetkych a hlavne seba...kamosky uz su doma po skuskach a par co tam je este tak sa ucia svoje veci a nemaju cas so mnou sa tam zaoberat ... ano chcela som ludom pomahat

Maoam

este jestvuje aj fyzioterapia, velmi zaujimave studium s moznostami dalsieho vzdelavania smerom nahor a specializacii (osteopatia, akupunktura atd)

Maoam

premyslala si nad alternativnou VS okrem mediciny? medicina je podla mojho osobneho odhadu jedno z najtazsich studii vobec, nie kazdy na to ma, to ale neznamena, ze nemas na iny odbor, ktory je tiez velmi narocny

nie je ziadnou hanbou zistit, ze na nieco nemame a pocitime nase hranice, aj ked sa citis otrasne, lebo rodicov si 'sklamala' (ale uprimne - rozumny rodic by to pochopil)

byt tebou, kedze si zrejme v prvaku, tak sa poobhliadnem po alternativnej VS, neviem co by mohlo zaujimat, biochemia, biologia-chemia (smer vyskum atd), zdravotnice VS atd atd atd, zachranarstvo, je toho viac