Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?

Príspevok v téme: RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?
Ivka8

Mám takú otázku:
Začiatkom júna som začala užívať MSM tabletky 1000mg. Prvý týždeň som užívala iba 1 tbl. denne, od druhého týždňa užívam 2 tbl (ráno,večer). Píšu, že je možné užívať aj 3 tbl denne, ale stačia mi dve, pridávať už nebudem.
Chcem si objednať MMS kvapky a začať iba užívať, ale neviem, či je to dobrý nápad, keďže už beriem MSM tablety.
Chcem vedieť,
1./ či mi odporúčate brať súčasne s MSM tabletkami aj MMS kvapky, alebo radšej to nekombinovať ? Prípadne dobrať balenie MSM tabletiek a až potom začať užívať MMS kvapky ?
2./ ako dlho je treba užívať MSM tabletky ? Je možné ich užívať dlhodobo, aké sú odporúčania ?
3./ tiež MMS kvapky je možné užívať dlhodobo? Či sú tam nutné nejaké prestávky, alebo ..... ???

Vďaka za odpoveď .

ni-ka

iren,myslim ze by ti nemalo ublizit,ja som zacinala najprv s jednou tabletkou denne potom som brala dve-tri...
mam znizenu funkciu stitnej,beriem euthyrox 100mg...
a mam lupus,co je autoimunitne ochorenie,kde sa tvoria protilatky ktore napadaju organy,klby,kosti,kozu,krv a sposobuju tam zapal...po brani msm mi tieto protilatky vyrazne klesli a takisto sa mi znizila sedimentacia zo 60 na hodinu na 15 za hodinu...
msm som brala najma preto ze pomaha pri lupuse a reume a tlmi zapal...mne pomohlo,mam s nim dobru skusenost...
neviem ti zarucit ze ti pomoze urcite ale viem ze ti neublizi:)
drzim palce:))

Irén 1

ni-ka,
prepáč,ale ešte by ma zaujímalo o aké ochorenie štitnej žlazy sa jedná u teba ,nakolko mám zníženú činnosť š.ž. a tak by som nerada,že by mi msm zhoršilo stav - ja ho chcem na reumu a neuropatiu,dnes mi prišiel z upozornením,že opatrne s dávkovaním , nakolko má aj silný detoxikačný účinok.
Budem rada ak mi ešte odpíšeš.

Irén 1

ni-ka,
dík tento mi bol konkretne doporučený,no nikde v lekárni ho nemajú a tak ho tiež objednám cez net a že k tomu treba aj " C " to som nevedela. Dúfam,že aj mne pomôže.

Ivka8

ni-ka - dík za spresnenie, ja MSM tiež používam tak ako ty, iba vit.C mám 500 mg s postupným uvoľňovaním a MSM som objednávala zo stránky biocare.sk

ni-ka

ja beriem uz rok tento
naturvitamins.sk

liecim sa na lupus uz sest rokov,stale som mala vysoku aktivitu a brala som medrol 16mg(kortikoidy)...asi po pol roku uzivania msm mi zapal klesol a konecne po tolkych rokoch mi znizili medrol na 8mg...stabilizoval sa aj nefriticky syndrom-mam poskodene oblicky,zmizla biielkovina v moci a aj stitna zlaza poslucha:)..

la sa bielkovina v moci aj kreatinin aj stitna zlaza.

Irén 1

ni-ka,
MSM od Weber je dobra značka?alebo aký poraď a ako dlho užívaš,že už viež,že zabral a o aké AI. ochorenie sa jedná nakolko mám aj ja AI
No vlasy mi padajú - tak keď nič iné tak aspoň tie vlasy....

ni-ka

objednavam si ich cez net z jednej sk predajne s doplnkami, uzivam 2x1000mg denne (rano jednu tabletku a vecer jednu tabletku), beriem k tomu aj vitamin C 1000mg denne,vtedy je MSMko ucinnejsie.
Beriem ho lebo mam autoimunitne ochorenie a pomohlo mo znizit zapal v tele,tak mi konecne aj znizili davky liekov. A okrem toho ma uzasny vplyv na vlasy:))nepadaju a su silnejsie a hustejsie:)

Ivka8

nika,
napíš viac, ako ich užívaš (koľkokrát denne), z akého dôvodu ich berieš a aké zlepšenie cítiš ...
Ď)