Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?

Príspevok v téme: RNG: MSM tabletky a MMS kvapky - spoločné užívanie?
Ivka8

Mám takú otázku:
Začiatkom júna som začala užívať MSM tabletky 1000mg. Prvý týždeň som užívala iba 1 tbl. denne, od druhého týždňa užívam 2 tbl (ráno,večer). Píšu, že je možné užívať aj 3 tbl denne, ale stačia mi dve, pridávať už nebudem.
Chcem si objednať MMS kvapky a začať iba užívať, ale neviem, či je to dobrý nápad, keďže už beriem MSM tablety.
Chcem vedieť,
1./ či mi odporúčate brať súčasne s MSM tabletkami aj MMS kvapky, alebo radšej to nekombinovať ? Prípadne dobrať balenie MSM tabletiek a až potom začať užívať MMS kvapky ?
2./ ako dlho je treba užívať MSM tabletky ? Je možné ich užívať dlhodobo, aké sú odporúčania ?
3./ tiež MMS kvapky je možné užívať dlhodobo? Či sú tam nutné nejaké prestávky, alebo ..... ???

Vďaka za odpoveď .

ni-ka

este ma napadlo ze si uz par rokov robievam masaz medom,ktora vytahuje toxiny z tela,ktore sa pod rukami menia na lepkave zmolky...cim viac zmolkov-tym viac toxinov...vzdy som mala (teda manzel mal) na rukach az bielu pastu a na chrbte mi scervenela najma oblast pecene a obliciek...naposledy mal manzel ruky uplne ciste,chrbat som mala bez zmolkov,obaja sme sa tomu vtedy velmi cudovali...tak neviem ci to bolo tym MSM...asi na tom detoxikacnom ucinku nieco bude:)

ni-ka

este si spominam ze v zaciatkoch uzivania som mala strasne vela energie z toho MSMka, dokonca som nemohla vecer zaspat...preto by sa malo uzivat najma doobeda...
a citala som si o tom detoxe,nasla som to:)tak to ma potesilo este viac ze msm aj detoxikuje:)ja som ale na sebe nepozorovala nic,ani unavu ani bolest ani vyrazky,kozne zmeny, nic...akurat mnozstvo energie a hustejsie vlasy,ale to su skor pozitiva:)

ni-ka

iren,no precitam si k tomu msm teda este nejaku literaturu,ze ci to ma ten detoxikacny ucinok...ak ano,tak to je super,lebo beriem dost tazkych liekov...
ja som efekt na sebe necitila ziadny,vidim to len podla krvnych vysetreni ktore mam kazde tri mesiace...
cecko si kupujem v lekarni,s postupnym uvolnovanim 1000mg v baleni 120 tabletiek za 8 eur, co je super cena myslim...cecko odporucaju tiez kvoli protizapalovym ucinkom a hlavne spevnuje cievy a zlepsuje imunitu...niekde som citala ze taketo vyssie davky cecka sa maju brat s prestavkou,najlepsie od pondelka do piatka jednu tabletku a cez vikend prestavka...lebo vraj ak sa berie kazdy den telo si nan zvykne a uz nema taky liecebny efekt...tak to tak praktizujem aj ja:)

Irén 1

ni-ka,
vidíš a ja som nevedela to s tým c-éčkom. Mne to bolo doporučené velmi fundovaným Dr. ktorý mi to odporučil na to aby som si ochránila nervové vlákna pred poškodením. Mám začať 1 tabl. denne a postupne môžem zvyšovať,ale odporučil zostať pri jednej nakolko to má aj detoxifikačný efekt,tak aby sa nezhoršil stav a ten pán vie o čom hovorí.
Som rada,že to š.ž. nepoškodí ,no a čo myslíš kedy môžem cítiť to že mi pomáha? Ináč cenovo je to celkom výhodné balenie - proste vydrží dlho a berieš aj Céčko od tejto značky ?

ni-ka

iren,tak to pocujem prvy raz ze je to detoxikacny preparat...podla mna sa jedna skor o mineralny prvok siru,ale neviem ci ma detoxikacne ucinky...
mna oslovilo najma to ze tlmi zapal,kedze mam zapalove ochorenie...

Irén 1

ni-ka, ďakujem - mne bol MSM odporučený na neuropatiu a mám tiež reumu a zníčenú činnosť š.ž.autoimunitné ochorenie , beriem 75E.no a reuma tiež spadá pod. AI. ochorenia.
Tiež ma trošku vyľakal RNG.
Inač mám doporučené brať 1tabletku denne,ale vit. C mi nebolo spomenuté,ešte som nezakúpila a ni-ka berieš ho naraz so msm ?
ˇInač jednu denne vraj preto,lebo je to silný detoxikačný preparát.

ni-ka

aj ja si myslim ze sa RNG v odpovedi IVKE pomylil,lebo na jej otazku ako dlho ma brat MSM jej odpovedal ze je to oxidator a ma sa brat co najkratsie...(oxidator je MMS, nie MSM)
ja beriem MSM uz vyse roka aj s Ceckom a nemam ziadne vedlajsie ucinky...dokonca vdaka cecku nebyvam ani chora a to beriem imunosupresiva...
a planujem ho brat aj nadalej:)

RNG

nonoyes, citaj pozornejsie. Ja si rozhodne nemylim MSM(methyl sulfonyl methane, zdroj siry a univerzalne polarne rozpustidlo).
s chemikaliou/oxidatorom MMS, co su chlornan vapenaty a chloristan sodny

NoNoYes

Inak, myslim ze RNG si pomylil MMS s MSM, silny oxidator je MMS, ten by sa dlhodobo brat nemal, ale MSM je velmi prospesny aj dlhodobo.. uzivame ho na radu RNG, cca 2 az 4 g denne.

Ivka8

ni-ka,

užívaš stále MSM tabletky alebo si ich už prestala užívať? Ak ich stále berieš, ako dlho to máš v pláne? Trvalo, či si dáš nejakú pauzu?