ahojte, mám partnera o dosť staršieho, sme spolu 3 roky a často sa milujeme, neužívam antikoncepciu, len kondómy a ako sa hovorí dávame si pozor.Vždy sa píše o tom, že otehotnieť sa dá aj pri prerušovanej súloží,ja sama poznám dievčatá ktoré ostali tehotné a milovali sa takým spôsobom ako my.sem tam sa milujeme aj naostro ale to len ked mám pred menzesom,môžem byť typ ženy ktorá ťažko otehotnie?! dík dík dík
tehotenstvo? náhodné?
milá soška dík za príspevok, nič sme neabsolvovali, no môj priateľ už dieťa má.
milá sweet berry chcem sa ťa opýtať či si vydatá a či je tvoj priateľ rozvedený, kto chcel viac dieťa, dakujem aj ja ti potom napíšem
dollis ja mam 25 a partner ma 37
mila dollis,neplanovane tehotenstvo je vzdy neplanovane,niekoho potesi,ineho zarmuti...pisala si o tom,ze vzdy si davate pozor a pred menzesom a po ňom máte úplný pohlavný styk...to je zatiaľ v poriadku,pri pravidelných cykloch a ovulácich nastáva ovulácia niekde v strede cyklu,čo je zrejme tvoj pripad,ale len teoreticky,lebo si nespomenula,ci ste spolu s partnerom absolvovali vysetrenie plodnosti:)
milá soška, ja nemám imaginárny problém, ja som chcela vedieť nejaké názory o tom, ako žena môže neplánovane otehotnieť...to je všetko
dollis,skutocne si si vytvorila imaginarny problem...to,ci budes moct otehotniet sa neda zistovat dohadmi o pouzivani a nepouzivani antikoncepcie a ani to nezistis podla techniky ziadnej svojej znamej a znamych...ak si zdrava a aj tvoj partner,mas pravidelny cyklus,ovulacie a on ma normalny spermiogram je tu sanca,ze otehotnies,teoreticky existuje rad faktorov ,ktore tuto udalost podporia,alebo ju na chvilku oddialia...percentualne je velmi malo zien,ktore otehotneju hned na prvy krat,skôr je normalne,ze otehotneju az po viacerych cykloch ( pri planovanom tehotenstve )...ak pochybujes,daj sa vysetrit a aj svojho partnera u odbornika
ja mám 26 rokov a partner 42 a ty?
ahoj kolko ma partner?
aj ja mam starsieho
:)
a ty mas kolko?
jaa som otehotnela pocas antikoncepcie:D
vynimky potvrdzuju pravidla tak to je
myslim si xze sa nemozes spoliekat na prerusivany styk
na druhej strane ked sme sa naplno snazili o babatko trvalo to pol roka nez sa to podarilo
zial skoncilo to spontannym samovolnym potratom:/
teraz sa mi ziada pauza nejako to predychat aby som prestala mysliet na predosle sklamanie a zase s vierou sa pustili do pokusania o babatko
nechajme to na osud, u nás v rodine má každý baby, len jedna sesternica nie, tá si adoptovala 2 kočky