tehotenstvo? náhodné?

Príspevok v téme: tehotenstvo? náhodné?
dollis

ahojte, mám partnera o dosť staršieho, sme spolu 3 roky a často sa milujeme, neužívam antikoncepciu, len kondómy a ako sa hovorí dávame si pozor.Vždy sa píše o tom, že otehotnieť sa dá aj pri prerušovanej súloží,ja sama poznám dievčatá ktoré ostali tehotné a milovali sa takým spôsobom ako my.sem tam sa milujeme aj naostro ale to len ked mám pred menzesom,môžem byť typ ženy ktorá ťažko otehotnie?! dík dík dík

plivanek

...snáď to tak bude... Ale keď v dnešnej dobe vidím, koľké baby zase majú na druhej strane problém otehotnieť, mám strach že patrím práve medzi ne. Ale nemyslime na to, čím viac sa človek "snaží", tým je to horšie...

dollis

milá jenis dik ukludnila si ma, možno som taký typ čo z nejakého málička sem- tam neotehotnie, pozdravujem aj plívanek- ked som dobre prečítala, tak sa neobávajme

plivanek

...milá dollis, presne viem o čom hovoríš, mne to tiež často behá po rozume, že za takú dlhú dobu, čo som s partnerom, a neberiem antikoncepciu, len praktizujeme prerušovanú súlož som ešte neotehotnela. A preto sa aj bojím, že stým budem mať problém. Veď iné baby dokonca otehotnejú aj keď berú tabletky! A my keď ideme pred menzesom alebo hneď po nom naostro...tiež nič.

jenis

Je to úplne v pohode. Ja som otehotnela po 4 rokoch aktívneho pohlavného života. Hneď v prvý mesiac, ako sme si povedali, že ideme na to. Tiež sme používali iba kondóm, resp. prerušovanú súlož. Teraz takto fungujeme už 13 rokov, kondóm resp. prer.súl. a všetko je o.k.. Takže myslím, že ak budeš chcieť určite nebudeš mať problém otehotnieť.

dollis

milá fraissee u nás nie je problém, ak by dieťa prišlo tak by sme sa tešili, mne nejde do hlavy, že pri takej preruš.milovaní, som ešte neotehotnela, lebo poznám také ktorým sa to stalo

fraisee

no ja byt tebou tak si nasadim tabletky, nikdy nevies kedy co utecie.. a ci tazko otehotnies? to su len domnienky, netreba sa znepokojovat ked to nevies na 100%

sara

ja neviem ako to je.ale ja som otehotnela nahodou ani som to necakala a bolo.je to na kazdom.ak chces otehotniet chod najprv ku gynekologovi a nech ti spravi vysetrenie ci je vsetko v poriadku a podla toho sa riad.drzim vam palce.