Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zahlienene hrdlo - zapach z ust

hanulkova

stale. zial. skusala som samozrejme tiez vsetko. neexistuje ozaj nic co by odstranilo hlieny v hrdle? ved kazdy je mliecne vyrobky, bielu muku a normalne potraviny a nesmrdi mu z ust.. predsa nemozem zit cely zivot na bylinkach...:(

araz

presne toto mám aj ja,mam to už x rokov a neviem sa toho zbavit,skusala som ako pise Vesna vyhodit cukry,bielu muku ,mliečne vyrobky nejem vobec ani mlieko a nič zapach a hlieny su stale...
tusim sa toho do smrti nezbavim, citim sa hrozne a čo som skusila ja na detox-zelenina,ovocie,chlorela,detox.naplaste a teraz pijem zelený jačmen a nič mi nepomaha...

Vesna

Hlieny všade v tele, nielen v krku, spôsobujú parazity a hlienotvorné potraviny ako kravské mlieko a výrobky z neho, cukor-rýchle sacharidy, pšeničná múka a všetky výrobky z nej, nadbytok mäsových výrobkov - najmä to, čo dnes volajú "šunka" alebo "párky". Skús pohľadať kúry ako očista pečene, očista lymfy a očista krvi - keď sa zbavíš parazitov v krvi (parazity MUDr-ci nevedia a ani nechú liečiť) ktoré sú v tvojom telo na hostíne, hlieny zmiznú. Nehľadaj zázračnú pilulu, tá neexistuje, je iba jedna cesta, síce zdĺhavá ale naprosto účinná a to očisty, strava na zelenine maximálne vajíčko a hýbať sa, aspoň každý deň pol hodina rýchlou chôdzou. Niet inej cesty, iba príroda.