Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zahlienene hrdlo - zapach z ust

retard

Hanulkova mal som veľa problémov z trávením, hnačky, plynatosť, candida, zahlienenie. Prešiel som asi na polroka čisto surová zelenina, ovocie, lepšie som sa nikdy necítil, všetky príznaky zmizli. Ale mal som len 63 kg a chcel som sa naspäť vrátiť k posilke a vrátil som sa k normálnej strave samozrejme, že bez cukru, bielej múky. Ale postupne som sa dostal znovu tam, kde predtým, ani mne sa nechce byť stále len na ovocí a zelenine a chcem sa venovať tomu čo ma baví. Žiaľ no neviem. Ako verím, že veľa ľudom pomohli Betain HCl, enzýmy, vláknina, probiotika a tak. Ale ja môžem jesť s mäsom Betain a enzýmy na hrste :D a aj tak mi to nestrávi.

araz

RNG
ten Betain HCL som brala už dávno a ak by som sa rozhodla ho začať brat znova pomože mi to s problemom zapachu z ust?a ktorý konkretny by si mi doporučil,dakujem

araz

hanulkova
ak ti nieco pomoze podel sa so mnou budem rada,ja som skusila na radu RNG probiotika aj Betain HCL,ale nič mi nezabralo

araz

ved to ja ja si myslim,ak mám vylucit všetky cukry,bileu muku,mliečne výrobky, tak budem musiet stale jest len zeleninu alebo orechy a vlocky a nic iné?držala som tri mesiace taku dietu a zapach mi vobec nezmizol...

RNG

Proti hlienom je NAC, carvacrol citricidal
Nakazy z kvapockovej infekcie zo vzduchy sa usadia v prinosnych dutinach, kde ich nemoze zlikvidovat nic ustne brane, takzre treba na to kvapky rioztoku citricidalu. Hlieny inde odstrnuje NAC(ACC) a oreganovy olej nielen odstranuje hlieny, ale aj mnohe nakazy, co atb neznici, najma fungalne a kvasne.
Pitie roztoku citricidalu riesi tak isto nakazy v tele(nie v prinosnych dutinach, tam treba kvapkat)
Na zaopach z ust treba ustne probiotika(blis)
Na zapach zo zaludka si treba co najskor napravit travenie(to je vec dostatku kyselin, roznych enzymov extra mikrovlaknin a obcas nasadenie kvalitnych probiotik.)