Nepochopím tomu..to naozaj na nič iné neviete mysliet? (ako česť vynimkám. Spoznala som sa so skvelým chalanom, je úžasný, milý, romantický, krásny...no lenze presiel ani nie týzden a uz sa pýta na sex..velmi ma to zarazilo, ze preco tak skoro?? Ked som mu povedala ze sa na to jednoducho este necítim, pár dni mi ani neodpisoval a teraz ked mi znova napísal, tak najprv sa snazil tak slusnejsie, a potom zase presiel na temu SEX..nechápem preco je taký nedockavý??
Čo myslíte má to s takýmto chalanom nejaký zmysel? Podla mna je strasne nadrzaný, a začinam pochybovat o tom ci ma vôbec lúbi :( :( velmi ma v tomto sklamal :(
Prečo chcú chalani hneď sex?
Sejla: nie nemáme 11...obaja mame 19, ked uz tak
Jeden v pesnicke spieva o sexe, ze je to len vymena telesnych tekutin:) Aj tak sa na to da pozerat...
Podla mna ma aj to vypovednu hodnotu, ked niekto riesi to, kedy ma mat sex. Hovori to dost o veku, "zrelosti", ze podliehas roznym vplyvom okolia ... Podla mna by take nieco nemali dvaja nejako rozpitvavat.
To su podla mna take konvencne reci, ze to, ze hento. U jednych to moze byt tak, u inych naopak. Niekedy sa dvaja spolu zblizia aj po prvom rande. Je to vselijake...
kasli na neho, ja som takeho tiez zazila a hned ho odkopla a nasla takych, co ma velmi lubili a vobec netlacili na pilu... a sex bol omnoho neskor... radsej ani nebudem pisat po akej dobe :D
A stastiticky chcu zeny sex skor nez muzi... 9staci trochu pogooglovaat)
lebo si naivna.. a slepa?
kolko mate?
uz aspon 14? ci este len 11 ?
Nuz po puberte, alebo este cez nu zacina prirodzeny sexualny pud, ktory by sa sice dal potlacit este nejaky cas, kedze primladi nie su este schopni uniest zpodpovednost, co sex so sebou prinasa, ale zialbohu zijeme v case, ked sa v tlaci a televizii sustavne talci sex a nasilie a potlacaju sa zakladne moralne zasady. Takze sa nediv.
A pre sebeobranu sa takych nedockavcov zbav.