Mám riedke vlasy a počul som z viacerých strán, že Nanogen je momentálne najúčinnejší zo všetkých dostupných značiek. Nie je však najlacnejší, máte s ním niekto osobnú skúsenosť? Ďakujem.
Nanogen proti vypadávaniu vlasov - má niekto skúsenosti?
Lieky proti vypadávaniu vlasov - tonzes.com Mne pomohlo toto.
Nanogen pouzivam uz dlhsi cas. Rozhodla som sa ho kupit, ked som uz bola zufala, lebo moje vlasy velmi vypadavali. A svoj ucel splnil. Je iny ako obycajne sampony z drogerie, prijemne vonia, ale len jemne, nie prenikavo, lebo je bez parabenov a sulfatov.
Takze ak mas problemy s vypadavanim vlasov, oplati sa ti don investovat, aj ked, produkt, ktory pomoze jednemu, nemusi aj druhemu.
Nooo ja ho pouzivam asi 3-4 roky, mam hustejsie vlasy, niejedrahydlho vydrzi, konkretne tedasampon pre muzov.
brat to používa a je spokojný
Ahoj, ja mám riedke vlasy tiež nanogen používam a som s ním spokojní. Zatiaľ účinkuje najlepšie.
Ahoj, ja mám riedke vlasy tiež nanogen používam a som s ním spokojní. Zatiaľ účinkuje najlepšie.
ja uzivam amitamin® Hair Plus a vlasy mi prestali padat asi do mesiaca, nanogen mi nepomohol.
Lieky proti vypadávaniu vlasov - track.follixin.sk
Tento přípravek vám pouze zabarví kůži a tím pádem to místo není tak vidět,,ale na holou kůži to vůbec není