Mám riedke vlasy a počul som z viacerých strán, že Nanogen je momentálne najúčinnejší zo všetkých dostupných značiek. Nie je však najlacnejší, máte s ním niekto osobnú skúsenosť? Ďakujem.
Nanogen proti vypadávaniu vlasov - má niekto skúsenosti?
Mam 30 rokov a uz dlhsie ma trapi padanie vlasov. Vyskusal som rozne veci proti padaniu ale nic nezabera tak ako Nanogen. Kupujem taplety 40 plus a po 2 tyz mozem povedat ze vlasy padaju menej. ale je pravda ze po 2 krabickach sa padanie vlasov po case vratilo.
Nanogen maju nove vyzivove doplnky na vlasy ktore som videla zatial iba na internete www.nanogen.sk
vitaminy pre mamicky a po menopauze
viete mi poradit, ci ich dostanem niekde v lekarni?
Je dobre ze tato tema je tu. Nanogen mi pomohol.. po 2 trojmesacnych kurach cize po pol roku su tam viditelne vysledky :-) pouzivam aj sampon aj serum, bez kondicioneru a teraz su aj tablety www.nanogen.sk cize to podporim este takto. uprimne, nie je to malo penazi ale stoji to za ten pohlad do zrkadla. ma niekto iny nazor?
Dobry vecer, zaujimava diskusia. Pouzivala som Revitu a vlasy som mala este horsie nez pred tym. Neviem, ale vo svojom okoli nepoznam cloveka, ktory by sa s tym ich samponom dopracoval k nejakym vysledkom. Nemam zaujem hanit znacku, len pisem svoje postrehy. Osobne si nemyslim, ze vyrobok musi byt zarucene kvalitny ked je z USA.. moja skusenost.
A Nanogen je aktualne spomedzi vsetkych vlasovych znaciek asi najkvalitnejsi, to treba priznat... tiez moja skusenost.
@lubkof Pravdepodobne ste urobili chybu, ked ste nanogen v tomto stadiu vysadili, neuviedli ste sice do akej miery vam vypadavali vlasy a tazko to overit, ale mierna strata existujucich vlasov moze znamenat, ze sa naozaj s ich rastom nieco deje. Totiz ak chce vlas obnovit svoj rast, musi najprv vypadnut, aby mohol byt nahradeny zdravsim nastupcom. Udajne vypadnutie je v tomto pripade iba urychlenie poslednej fazy vlasoveho cyklu za ucelom jeho obnovy. Je velka skoda, ze vas o tomto lekarnik neinformoval.
Ahojte.Zase ja osobne milujem sampon aj kondicioner Textures...Najdete ho na stranke vlasovakura.sk.Mam s nim dobre skusenosti,no treba pouzivat aj kondicioner,vlasy su po pouziti plne zivota,lesknu sa a kondicioner vobec nezatazuje vlasy,takze tiez pekny objem :) Len treba dodrziavat postup a je to...
Tak ja som si ho kúpil v lekárni na radu lákárnička miesto ampuliek revital. nanogen mi však spôsobuje vypadávanie vlasov po nanášaní jedena apol týždňa. V lekárni bol za 31,9 € a pri objednaní cez internet je o 4,-€ drahší. Nedoporučujem mne robí zle. Prejdem späť na ampulky revital v kombinácii to asi nesmie byť. Môj názor a skúsenosť.
Radsej pouzivajte sampon Revita z USA, je to kvalita overena časom a neskáčte hned na taketo novinky z reklám v rádiach...
alebo skuste sampon Revivogen...
Zaujimavostou toho Nanogenu je aj to, ze u nás stojí u oficialneho distributora ich sampon pre muzov az 16 eur, zatial co v Anglicku (tiež EÚ) stoji 8 libier...taketo velke cenove rozdiely nikdy nesvedcia o nejakej extra serioznosti (akehokolvek) produktu.
este od nikoho som nepocula ze by taketo vyrobky naozaj zaberali