Kozmetika Dado Sens

simka214

och super dakujem, teraz mam trosku vacsiu odvahu si ho objednat. idem to teda pozriet a dufam, ze trafim odtien :) ja som tiez dost bleda ale na leto sa zvyknem trosku opalit tak premyslam ci rovnko kupit o nieco tmavsi alebo nie. v kazdom pripade este raz dakujem a dam potom vediet ked pride ci mi sadol ;)

hanuschka

Posielam ti obrazok make upu, ktory mam a pouzivam:)
Odtien ja pouzivam natural lebo som bleducka a ten mi vyhovuje. Pekne sa da do stratena na krku rozotriet. A dobre je, ze je vhodny aj pre citlivu plet so sklonmi k zacervenaniu. Niektore makeupy to zvyknu to zacervenanie este zvyraznit a tento nie. Len ako pri kazdom je podstatne vybrat si spravny odtien ;)

hanuschka

Simka myslim, ze z nejakeho dovodu to drahsie je. Moj nazor je, ze prirodne zlozenie je podstatne a som rada ak mi make up nezatazuje plet, ze ju nevysusuje.

snejty

Naslepo urcite make-up nekupuj. Bud si objednaj len vzorku, alebo ak sa otvoria hranice, vyskusaj tester v drogerii. Tuto znacku maju v drogerii Müller.

simka214

ja tiez pokukujem po jednom make-upe akurat od nich ale stoji o nieco viac ako jeden co som si kupujem v drogerii tak trochu vaham, ze ci ist do toho alebo nie. som sa pytala kamosiek ale ziadna nema skusenosti s nim zatial

tifaniass

Lantalia vsetko...Co som potrebovala to mali takze ano a dodanie bolo rychle...Ty mas aj na tom eshope napisane, ze kedy ti bude najskor balicek doruceny...Christa jasne, ze funguje, ved toto nie je koniec sveta, tato situacia nejako na eshopy podla mna vplyv nemala...Takze vsetko ti pride v pohode, par dni a mas to doma...

petra_peta

Mydia objednávala si len krémy? S make upom a s takýmito maľovatkami od tejto značky skúsenosti nemáte dakto? Mňa by to zaujímalo najmä kvôli tomu, či aj vydržia, keď sa ráno namaľujem, aby fľaky som zachvíľu nemala po tvári, akože poutierané :/

mydia

sinka na tom eshope, čo ona pridala ju nezoženieš, ale tu www.annemarieborlind.sk hej, ja som cca dva mesiace dozadu ani nie, prvykrát objednávala cez tento internetový obchod nejaké tie krémiky a séra a všetko mi prišlo v pohodičke, dobre zabalené a používam to:)