Všade núkajú málo

Mimulus

Prečo do nej stále rýpete? Niekto je priebojnejší a niekto nie, niekto je citlivejší a niekto má na háku - ani jeden z nás nie je rovnaký!
presne v tejto téme sa prejavuje tlak spoločnosti na jedinca, ktorý rozmýšľa úplne ináč ako ostatní. Chcete ju snáď dostať do takého stavu, že ani nevylezie z domu? Ani ja neviem nájsť prácu v BA ale ponúk z východu mám desiatky. Mám cestovať kvôli práci z BA na východ? To je už aká logika :) A ani v BA sa nehľadá práca ľahko!!!
Ak máme sociálnu demokraciu tak potom kde je? Nech dajú najprv ľuďom prácu a bude všetko ok.

Vojtoo

vidis, kabel, tak mozno by mohla byt kriticka, ci nie? :)
aj ti sa maju fajn.. pozerjau film a kritizuju.
to by si tiez islo dost dobre..

lilyiankaa

všetko je to samozrejme myslené v rámci srandy :)) len si ju predstavujem s takym obuškom ako tam stojí za tými ľuďmi a vrieska na nich ....

lilyianka

alebo by ešte mohla robiť na nejakom úrade (tam by sa medzi tými ostatnými "milými tetami") stratila .... alebo ako team leader a mala by pod sebou ale 20 ľudí, tam by robota šla ako po masle :))

Lulu2011

lilianka - hehe, tu v nasom stanku mame jednu hnusnu, nechce sa jej predavat, vecne ma zatvorene a ked tam nahodou je a pýtam listok na MHD pooomalicky ho trva, medzitým si robi svoje a elektricky len tak utekaju, ááá

lilyianka

kabel, preto som dala vsunku do zátvorky :-D inak neviem prečo si ju viem predstaviť v tej maličkej búdke, že by predávala noviny a časopisy, samozrejme aj s jej štiplavým slovníkom :)))

kabel

no tak to je potom smola...bud moze robit to, co ju bavi a nic nezarobit, alebo sa musi premoct a robit to, co ju nebavi, za peniaze...